• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Stepi slavi rođendan...

"Šampionska" torta sa prskalicama, pečenje, muzika, igrači, saradnici, novinari i, naravno, supruga.

 Kad Stepi slavi rođendan... Izvor: MONDO

Tako je trenerski vuk Dragoslav Stepanović proslavio svoj 61. rođendan u Sportskom centru Vojvodine u Veterniku (SC "Vujadin Boškov"). Prelazak u sedmu deceniju života obilježio je tamo gdje ga i najviše provodi - pored zelenog terena sa golovima.

Kad je izneta torta sa trofejom namijenjenim prvaku Srbije u fudbalu i natpisom: "Stepi šampion", trener "lala" se nasmijao i propraćen aplauzom, poručio: "Ovom tortom ste vi sve rekli, ja ne moram ništa".

A fudbaleri Vojvodine poklonili su svom šefu dres sa potpisima. Ništa neobično, ali je broj na dresu ono u čemu je "fora". Na njemu piše - 61.

Dres, međutim, nije obukao Stepanović, već njegova supruga Jelena, koja je kao, kako sama kaže, "okorela zvezdašica", na parti došla u odgovarajućim bojama - crvena majica, bijele pantalone, crvene cipele.



"Cijeli život ga pratim i nikad mu ništa nisam zamjerila. Sve što imamo, imamo zahvaljujući njemu i njegovom poslu. Gdje god je on išao, išla je i cijela porodica i uvijek smo se držali zajedno. Sad da mi neko kaže da ponovo biram - opet bih izabrala isto. Ništa ne bih mijenjala", rekla nam je Jelena Stepanović u opuštenom razgovoru.

Njih dvoje su zajedno, maltene, otkad su prohodali. Tačnije, bila je to ljubav iz školskih dana. Bili su tinejdžeri kad su "počeli da hodaju" i od tada su nerazdvojni.

Osim "domaćih" ljudi, u vidu čelnika Vojvodine, članova stručnog štaba i igrača, "padobranci" na žurci bili su novinari, ali i nekadašnji predsjednik golubovačke Zete Radojica Božović.

Vrhunac večeri je bio dolazak "najvišeg gosta", tačnije, domaćina, predsjednika Vojvodine Ratka Butorovića, koji je ostao dosljedan sebi po pitanju oblačenja. Butorović, zvani "Bata Kan Kan", došao je obučen kao hip hoper - široka i dugačka majica (potvrdio nam je da je na njoj grupa Woo Tang Klan), donji dio trenerke LA Lejkersa, kačket sa šljokicama, veliki zlatni krst oko vrata.

"Živio mi Stepi 100 godina", poželio je Butorović šefu struke Vojvodine dug život.

(tekst i foto: P.V - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC