• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Pižon pristao, Zvezda čeka iznenađenje?

Autor mondo.rs

U ovom trenutku samo bi jedno: "Da" moglo da pokvari načelan dogovor između Vladimira Petrovića i čelnika Zvezde.

 MONDO: Pižon pristao, Zvezda čeka iznenađenje? Izvor: MN Press, Getty Images/Dennis Grombkowski

Izvor: MN Press, Getty Images/Dennis Grombkowski

Vladimir Petrović Pižon i Milovan Rajevac dvojica su trenera, uz već pomalo zaboravljenog Milorada Kosanovića, koja su u ovom trenutku - posle serije razgovora obavljenih u Ljutice Bogdana ove nedelje - dala načelan pristanak da sednu na klupu Crvene zvezde.

U tom smislu pominjan je i Zoran Filipović, koji je u intervjuu za MONDO istakao da je spreman za takav izazov, ali su razgovori na Stadionu "Rajko Mitić" u međuvremenu otišli u drugom smeru.

Jedno ime se izdvojilo.

Malo zbog otvorene podrške sekcije veterana i naklonosti navijača, a malo zbog toga što se ne tako davno njegov protivkandidat izjasnio kao navijač Partizana, prednost u odnosu na ostale u ovom trenutku ima - četvrta Zvezdina zvezda, Pižon.

Proslavljeni fudbaler, u dva navrata trener Crvene zvezde, a jednom i selektor reprezentacije Srbije, najverovatnije će biti novi-stari trener crveno-belih, ukoliko se nešto neplanirano, ili bolje reći neočekivano, ne dogodi u narednih nekoliko dana.

Ko bi to mogao da bude?

U trenutku kada je brojna Uprava Crvene zvezde prilično razjedinjena oko toga ko bi trebalo da nasledi Nenada Lalatovića - potpredsednik Ivica Tončev predlaže Zorana Filipovića, dok se počasni predsednik Dragan Džajić nezvanično zalaže za Rajevca - u klubu se pojavila ideja da bi, možda, trebalo pozvati aktuelnog selektora Republike Srpske i dugogodišnjeg saradnika Jirgena Klopa u Borusiji Dortmund - Željka Buvača.

Redakcija MONDA pokušala je u četvrtak uveče da dobije Buvača i proveri da li ga je neko sa adrese Ljutice Bogdana zvao, ili ne, ali nismo uspeli da stupimo u kontakt s čovekom koji je godinama bio Klopova desna ruka, a koji je samostalno vodio samo nižerazredni nemački klub, Nojkirhen.

Iz izvora bliskih klubu saznali smo da bi samo takvo zvučno ime, poput Buvača, moglo da donese zaokret u poslednji čas i, ipak, prekine pregovore sa Petrovićem.

Da priča ipak ide u smeru Pižona ili eventualno Rajevca, upućuje i izjava generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je pored toga što je javnosti objasnio da je pokušao da ubedi Miodraga Božovića, Miroslava Đukića i Ivicu Jovanovića da preuzmu mladi sastav crveno-belih, u intervjuu za "Žurnal" rekao sledeće:

"
Suzili smo izbor na dvojicu, ali neću o imenima. Sigurno je samo da nije u pitanju stranac".

Pripreme ekipe počinju 8. juna, ali je situacija sa takmičarskim pogonom takva da bi u klubu morali hitno da reše pitanje trenera i još hitnije uđu u svlačionicu na razgovore sa prvotimcima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC