• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza: Nismo pregovarali sa Grofom!

Autor mondo.rs

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza kaže za MONDO da je Miodrag Božovića odmah prihvatio ponudu crveno-belih.

 Kokeza: Nismo pregovarali sa Grofom! Izvor: MN PRESS

Miodrag Božović je novi trener Crvene zvezde.

Ostaje još samo da Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana zvanično imenuje poznatog stručnjaka za šefa stručnog štaba vicešampiona Srbije. To bi trebalo da se dogodi u subotu, otkriva za MONDO potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza.

"Dobili mo trenera koji će napraviti sistem i sjajnog pedagoga koji će biti angažovan na duže staze. Sa velikim ponosom i zadovoljstvom već sutra ću predložiti Upravnom odboru da imenuje Grofa za trenera".

Božović je digogodišnja Zvezdina želja, ali zbog jakih ugovora i obaveza u Rusiji prethodnih godina nije bio u situaciji da odgovori na poziv kluba u kojem se igrački afirmisao početkom devedesetih.

Konačno, kada je i poslednja barijera uklonjena, na zadovoljstvo obe strane, sklopljena je saradnja i popularni "Grof" od ovog leta sešće na "vruću" klupu Crvene zvezde.

"Srećan sam jer je na dan kad slavimo 24 godine od osvajanja evropske titule Crvena zvezda postigla dogovor sa trenerom evropskog renomea - Miodragom Božovićem", rekao je Kokeza.

Čelnik trofejnog kluba kaže da je dogovor postignut brzo.

"Moram da naglasim da sa njim nismo ni pregovarali, jer njegov stav je bio da nema o čemu da se pregovara i da se poziv Zvezde ne odbija. Sa Grofom nismo pričali o prošlosti i sadašnjosti, već samo o budućnosti i o tome kakav tim treba da imamo kako bi Zvezda bila najbolja".

Crvena zvezda i Božović imaju istu viziju.

"Drago mi je što delimo istu viziju i iste snove. Moram da istaknem da će Zvezda sa Božovićem dobiti odličnog trenera sa međunarodnim iskustvom, velikog radnika i zakletog zvezdaša koji voli svoj klub i svestan je njegove veličine i značaja. Zahvalan sam mu što je pokazao hrabrost i što je doslovce rekao da kad Zvezda zove, njegov odgovor se zna", naglasio je potpredsednik crveno-belih..

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC