• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevo obojeno u bordo boju

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbaleri Sarajeva novi su prvaci Bosne i Hercegovine u fudbalu. Nakon pobjede nad Slobodom od 3:1, uslijedilo je veliko slavlje na stadionu "Asim Ferhatović - Hase". Igrači su palili baklje i slavili s navijačima.

 Sarajevo obojeno u bordo boju Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Naravno da sam sretan. Ovo je velika stvar za sve nas. Titula je bila cilj od početka. U pojedinim trenucima smo pali, ali smo se na kraju uspjeli izboriti za ovaj trofej", rekao je Matej Delač, čuvar meže bordo tima.

Strijelac posljednjeg gola za Sarajevo u sezoni 2014/15. Nemanja Bilbija pohvalio je navijače koji su nosili klub do pehara.

"Navijači su ovo dugo čekali, baš kao i ja. Pohvalio bih navijače i navijanje. Zaista smo svi presretni", rekao je Bilbija.

Jedan od najboljih igrača Sarajeva tokom protekle sezone Krste Velkoski također je pohvalio "bordo armiju" na tribinama.

"Želio bih da se zahvalim ovoj predivnoj publici što je došla u ovolikom broju da nas podrži na ovoj utakmici koja je za. Nas mnogo značila i osvajanje titule nakon osam godina. Ja se nadam da smo prikazali jednu odličnu predstavu tokom čitave sezone iako smo imali momenata kada nam nije išlo i još jednom, hvala im zbog toga", rekao je Velkoski okupljenim novinarima nakon utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC