• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Žreb na kojem je sve moguće

U četvrtfinalu Lige šampiona moguća dva sudara engleskih predstavnika, recimo Mančester Junajted - Liverpul i Čelsi - Arsenal.

 LŠ: Žreb na kojem je sve moguće Izvor: MONDO

Parovi četvrtfinala Lige šampiona biće poznati u petak, nešto posle 13 časova.

Žreb će biti obavljen u sedištu UEFA u Nionu, a u "bubnju" će se naći kuglice sa imenima osam timova: Mančester Junajted, Arsenal, Liverpul, Čelsi, Barselona, Šalke, Fenerbahče i Roma.

Prilikom izvlačenja parova neće biti povlašćenih ekipa, niti bilo kakvih restrikcija. Dakle, moguća su dva direktna sudara engleskih predstavnika, recimo Mančester - Liverpul i Čelsi - Arsenal!

Moguće je da se sastanu Barselona - Roma i konačno Šalke - Fenerbahče, pa da mesto u polufinalu obezbedi jedna od ekipa na koje se na početku takmičenja nije ozbiljno računalo...

Za špekulacije tog tipa ostala su manje od 24 časa, a činjenica je da nikada ranije u četvrtfinalu elitnog klupskog takmičenja jedna zemlja nije bila zastupljena sa čak četiri tima.

"Jedno vreme je najjača nacionalna liga bila španska Primera, pre sedam-osam godina su imali tri tima u polufinalu. Sada je engleski fudbal dostigao taj nivo", izjavio je menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson.

Sasvim je realan prospekt engleskog finala u Moskvi 21. maja, a poslednji put tako nešto se dogodilo 2003, kada je Milan boljim izvođenjem jedanaesteraca na Old Trafordu pobedio Juventus.

Fenerbahče i Šalke prvi put su dogurali među osam najboljih, Barselona je šampion iz 2006, dok će Roma svakako želeti da izbegne Mančester Junajted, od kog je pre godinu dana, takođe u četvrtfinalu, poražena sa nezaboravnih 7:1!

Prvi četvrtfinalni mečevi na programu su 1. i 2, a revanši 8. i 9. aprila. Učesnici će unapred znati sa pobednikom kojeg para bi mogli da se sastanu u polufinalu, zakazanom za 22. i 23, odnosno 29. i 30. april.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC