• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su igrači Izraela za dvoboj sa BiH

Autor mondo.ba

Selektor Izraela Eli Gutman saopštio je u utorak spisak igrača na koje računa za kvalifikacionu utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, koja se 12. juna igra na zeničkom "Bilinom polju".

Izraelci, koji su u Haifi savladali "zmajeve" u seriji su od dva uzastopna poraza, tako da je i za njih meč u Zenici itekako bitan.

Gutman na raspolaganju nema sve igrače, a problem mu predstavlja i činjenica da je izraelsko prvenstvo odavno završeno, te da Izraelci između kraja sezone i utakmice protiv BiH imaju tri-četiri sedmice pauze.

"Ovo će biti za nas veliki test i važno je da kvalifikacije nastavimo dobrim rezultatom. Rezultat 3:0 nije realan. BiH je bila bez nekoliko dobrih igrača, koji će igrati u Zenici", izjavio je fudbaler Seltika Nir Biton.

Selektor Izraela je u odnosu na susret u Haifi uvrstio dvojicu novih igrača iz Beitar Jerusalima - Dora Mičua i Šlomi Azulaja.

Kako je prenijelo "Oslobođenje", uz njih su na spisku: Ofir Marsijano, Arieal Haruš, Gaj Haimov (golmani), Avi Rikan, Rami Geršon, Eli Dasa, Šir Zedek, Oral Dgani, Omri Ben Haruš, Eitan Tibi, Tal Ben Haim, Eran Zahvi, Bibras Načo, Širan Jaini, Roi Kahat, Maor Buzaglo, Nir Biton, Biram Kijal, Omer Damari, Tomer Hamad, Ben Šar, Eljniv Barda i Tal Ben Haim drugi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC