• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović vodi Milan?

Autor mondo.rs

Nakon što je Karlo Anćeloti odbio da se vrati među "rosonere", kao prvi kandidat za trenera sad slovi bivši selektor Srbije

Karlo Anćeloti rastužio je sve u Milanu, kada je saopštio da se neće vrati u klubu koji je dugo vodio sa uspehom. Italijan je rekao "da mu je teško što odbija voljeni klub, ali da mu je neophodan odmor posle rada u Real Madridu".

I dok se čelnici Milana "bacaju" u potragu za trenerom, budući da je Pipo Inzagi bivši, italijanski mediji prenose da je Siniša Mihajlović već viđen na klupi "rosonera".

Naime, Miha se nedavno emotivno oprostio od svih u Sampdoriji spreman da načini novi korak u svojoj trenerskoj karijeri, pa se čini da možda neće morati daleko.

Navodno je Mihajlović prvi "pik", dok su u trci za klupu Milana i trener Parme Roberto Donadoni, odnosno stratef Fiorentine Fićenco Montela, dok iznenađenje ne bi trebalo da predstavlja ako za šefa stručnog štaba bude postavljen Kristijan Broki, koji trenutno predvodi mladi tim italijanskog kluba.

Siniša Mihajlović je osim u Sampdoriji, bio i na klupi Bolonje, Katanije i Fiorentine, bio je selektor Srbije, a trenersku karijeru započeo je kao pomoćnik Robertu Manćiniju u Interu, 2006. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC