• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kotorvaroški klinci ugostili njemački Dornah

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Mladost iz Kotor Varoša je ugostio mlađe selekcije FK Dornah iz Njemačke, sportske prijatelje sa kojima imaju uspješnu saradnju u posljednje četiri godine.

 Kotorvaroški klinci ugostili njemački Dornah Izvor: mondo.ba

Po riječima Branka Ponorca, trenera FK Mladost, glavni inicijator dolaska njemačkog regionalnog ligaša u Kotor Varoš je Mihael Vagner, trener ovog kluba, koji je rođen u gradu na obali Vrbanje.

„Tri godine smo bili gosti naših sportskih prijatelja u blizini Minhena, a sada su oni prihvatili naš poziv i posjetili Kotor Varoš. Planirano je da tokom njihovog boravka u našem gradu razgovaramo i o drugim vidovima saradnje“, istakao je Ponorac.

Ponorac je naglasio da su brojni privrednici, koji su u Upravi njemačkog kluba, zainteresovani da saradnju prošire sa rukovodstvom opštine Kotor Varoš i na privrednom planu.

Predpioniri FK Dornah su već odigrali dvije prijateljske utakmice u kojima su ostvarili polovičan učinak. Savladali su vršnjake iz Mladosti sa 5:4, dok su poraženi od banjalučkog Sport tima sa 3:1.

„U planu je da odigramo još jednu prijateljsku utakmicu u Sarajevu, a moram pohvaliti naše prijatelje iz Kotor Varoša koji su nam bili domaćini u protekla tri dana, kao i ljubazno osoblje hotela Hajdučke vode, gdje smo bili smješteni“, istakao je trener FK Dornah Mihalel Vagner.

Vagner je dodao da će ova saradnja biti nastavljena i u narednom periodu, kada se očekuje da u prijateljskoj utakmici snage odmjere seniorski timovi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC