• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajloviću dovode Balotelija?

Autor mondo.rs

"Korijere delo sport" tvrdi da bi nepredvidivi napadač posle očajne sezone u Liverpulu mogao da se vrati na San Siro.

Mario Baloteli letos je iz Milana prešao u Liverpul za 20 miliona evra i odigrao verovatno najgoru sezonu u karijeri, što uključuje jedan postignut pogodak na 16 nastupa u Premijer ligi.

Kako piše "Korijere delo sport", ne bi bilo iznenađenje da se Baloteli (24) ekspresno vrati na San Siro, gde bi ga, navodno, oberučke dočekao budući šef stručnog štaba Siniša Mihajlović.

U članku je pomenuto da je Miha u januaru želeo da dovede Balotelija u Sampdoriju na pozajmicu, ali da menadžer "redsa" Brendan Rodžers tada nije želeo da se odrekne njegovih usluga.

Pošto Liverpul planira dovođenje bar dvojice napadača (Bentekea iz Aston Vile i Ingsa iz Barnlija), a i čeka se oporavak Danijela Staridža, nema sumnje da bi Baloteli bio dostupan u slučaju da iz Milana stigne odgovarajuća ponuda.

Treba istaći da je "Super Mariovo" ponašanje na terenu i van njega, minule sezone bilo gotovo perfektno, za razliku od prvog boravka u Engleskoj, kada je igrao Mančester siti.

Da li mu je za bolje partije ipak neophodno malo "ludila", ili se u Liverpulu jednostavno nije snašao, kao i uvek - pokazaće vreme. U Milanu je za sezonu i po, od januara 2013. do juna 2014, dao 30 golova na 54 utakmice u svim takmičenjima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC