• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stižu pare na San Siro!

Autor mondo.rs

A, izgleda i Siniša Mihajlović...

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni imao je nedavno ponudu da proda Fudbalski klub Milan za milijardu evra, ali je odbio. Odlučio je, međutim, da tajlandskom industrijalcu Bi Tečabolu, proda 48 odsto deonica slavnog kluba, potvrdile su obe strane u zajedničkom saopštenju.

"Nacrt sporazuma, koji će biti detaljno ispitan, osigurava da će kontrola kluba ostati u rukama predsednika Silvija Berluskonija i Fininvesta, koji zadržavaju većinskih 52 odsto. Konzorcijum koji predstavlja gospodin Tečabol imaće manjinski udeo od 48 odsto", navodi se u zajedničkom saopštenju Fininvesta i Tečabola.

Dogovor će biti sproveden u delo u sledeća dva meseca, a italijanski mediji procenjuju da će Berluskoni dobiti 480 miliona evra, pošto je procenio da klub vredi milijardu evra.

"Ovo mi omogućava da zadržim većinu deonica i predsedničku funkciju. Neko ko tako dobro poznaje azijsko tržište razviće komercijalni aspekt Milana u Aziji", rekao je Berluskoni.

Novinari su Berluskonija pitali da li će srpski trener Siniša Mihajlović preuzeti klub, kao što se danima nagađa, a predsednik je kratko odgovorio: "Imam dobar osećaj u vezi sa Mihajlovićem".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC