• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi o povratku u Zvezdu i Toletovim neuspesima

Autor mondo.rs

Iz njegovih izjava može se zaključiti da nije realno ni da bude selektor jednog dana. U Srbiju će doći kada on to bude hteo.

 Piksi o povratku u Zvezdu i Toletovim neuspesima Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Da li je Dragan Stojković Piksi nepoželjan u Srbiji? Ili je nešto drugo u pitanju?

Tek, godine prolaze, a jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena (nije mali broj onih koji smatraju da je bio zapravo – najbolji), bivši predsednik Fudbalskog saveza, ali i njegove Crvene zvezde, intervjue za srpske medije daje iz inostranstva.

Ovog puta, sa novinarom "Kurira", reporterom sa "Rolan Garosa", legendarni fudbaler sreo se u Parizu. Prihvatio je razgovor i poručio da se o njemu pišu i pričaju laži i da će doći da dokaže da je nevin, ali kada to on bude želeo.

"Savest mi je mirna i čista, a napadi su počeli kada sam otišao iz kluba, posle godinu ili dve, što je malo čudno. Ljudi o meni pričaju svašta. U Srbiju ću doći kada ja budem hteo", rekao je "Piksi", koji je objasnio i zbog čega u ovom trenutku ne bi prihvatio ponudu da postane selektor, ako bi je bilo.


"Volim Srbiju ali smatram da mnoge stvari nisu kako treba. Vidim da rezultati i atmosfera u reprezentaciji nisu dobri i nisam posebno zagrejan za tu funkciju", kratko je prokomentarisao.

"Što se Toleta tiče, nije mi ni prijatelj, ni neprijatelj. Prema mom mišljenju, ako nemaš rezultate, ako stalno lutaš sa selektorima, ako ti stalno nedostaju rezultati, onda bi trebalo da se povučeš. Ali, nemam nameru da ga smenjujem", dodao je.

Ko bi trebalo da dođe posle Karadžića?

"Ne znam... Bilo bi dobro da to bude neko ko govori strane jezike, ko je edukovan, cenjen i poštovan, ko ima ime u Evropi".

Da li je realno da se jednog dana vratite u Crvenu zvezdu?

"To nije realno", bilo je sve što je rekao.

Šta je u ovom trenutku realno?

"Zanimaju me klubovi u kojima su dobri uslovi za rad i koje vode normalni ljudi. Ne vidim sebe kao nekoga ko će trenirati najveće evropske klubove", rekao je Dragan Stojković Piksi, peta Zvezdina zvezda, u intervjuu za "Kurir".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC