• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babić: Rani gol presudio Meksikancima

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Štoper "orlića" Srđan Babić ocijenio da je gol Maksimovića presudio meč sa Meksikom, koji je reprezentacija Srbije do 20 godina dobila 2:0 i tako se plasirala u osminu finala Svjetskog prvenstva na Novom Zelandu.

"Orlići" su na dobrom putu da na svom prvom učešću pod imenom Srbija na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godine ostvare dobar uspjeh.

Izabranici Veljka Paunovića savladali su Meksiko rezultatom 2:0, golovima Maksimovića u drugom i Živkovića u 42. minutu i plasirali se u osminu finala kao prvoplasirani tim u Grupi D.

Štoper "orlića Srđan Babić u kratkom razgovoru za MONDO ocijenio je da je rani pogodak prelomio utakmicu  sa Meksikancima.

"Znali smo da će Meksiko izaći visoki, napasti i ići na pobjedu jer ih je samo to vodilo dalje. Gol Maksimovića na početku utakmice je riješio sve. Da je bila drugačija situacija i da su oni poveli, ko zna kako bi bilo, taj gol je riješio utakmicu", rekao je Babić i zahvalio se na podršci navijačima Srbije na Novom Zelandu.

"Super je atmosfera bila, bilo je i dosta naših navijača koji su nam pružali podršku i na tome smo im zahvalni".

Reprezentacija Srbije čeka rasplet u grupama E i F, a mogući protivnici su im Honduras, Fidži, Mađarska, Nigerija i Severna Koreja. Ukoliko prođu u četvrtfinale ići će na Kolumbiju ili SAD, ali “orlići”, ne žele mnogo unaprijed da gledaju.

"Idemo korak po korak. Nadam se finalu, ali najvažnija je prva sljedeća utakmica. Gledaćemo i analizirati protivnika kada dođe vrijeme", rekao je Babić.

Vremenski uslovi na Novom Zelandu nisu baš najbolji kada se uzme podatak da je meč protiv Meksika igran na temperaturi pet stepeni Celzijusa, ali igra se na stadionu koji je potpuno zatvoren pa vremenske prilike, kako kaže Babić, ne utiču mnogo na fudbalere.

"Ovdje na Novom Zelandu je počela zima, stalno kiša pada, ali stadion je zatvoren, tako da vremenske prilike ne utiču na igru. Teren je bio sada malo lošiji jer su sve utakmice igrane na njemu, nadam se da će ga malo popraviti u nastavku takmičenja. Tu smo već dvadesetak dana, bili smo na tim mini-pripremama i uspjeli smo se vrlo brzo priviknuli na sve uslove", rekao je Babić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC