• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Igrači još ne znaju tim

"Želim da svaki od njih ode na spavanje sa željom da u srijedu istrči na teren", rekao je selektor pred duel sa Francuzima na Marakani.

 Antić: Igrači još ne znaju tim Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije pokušaće da emocije koje u javnosti vladaju pred meč sa Francuskom (srijeda, 21.00) prenese na teren i da iz tog, "istorijskog duela", izađe kao pobjednik - samim tim i učesnik Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Osjećam se privilegovano što ću biti učesnik ove istorijske utakmice. Za mene će to biti više od igre. Imamo momke u koje treba vjerovati. Svjestan sam očekivanja, učinićemo sve da euforiju među navijačima pretočimo u energiju na terenu",
rekao je Antić na konferenciji za novinare u Kovilovu.

On još uvijek nije saopštio fudbalerima ko će u duelu sa "trikolorima" biti među prvih 11.

"Igrači mogu da naslute, ali ne znaju kako će tim izgledati. Želim da svaki od njih večeras ode na spavanje sa željom da u srijedu istrči na teren",
objasnio je Antić.

Selektor Srbije ocijenio je da se ekipa dobro pripremala u prethodnih desetak dana i da će svaki igrač na utakmici biti na očekivanom nivou.

"Kada sam postao selektor, rekao sam da imam nekoliko želja. Prva je bila da napunimo Marakanu, što je ostvareno. Rekao sam i da se u Južnu Afriku ide iz Beograda i zaista smo došli u tu poziciju".

Srbija je prva u Sedmoj kvalifikacionoj grupi sa 18 bodova, četiri više od Francuske, tako da će u slučaju pobjede "orlovi" osigurati plasman na Mundijal dvije utakmice prije kraja ciklusa.

Antić je naveo da izuzetno cijeni francusku reprezentaciju i da ne želi da se bavi navodnim sukobima igrača sa selektorom Rajmonom Domenekom.

"Imam veliko poštovanje prema francuskoj ekipi, bivšem svjetskom i evropskom prvaku, ali mi vjerujemo u sebe. Zaista ne želim da dajem ocjenu onoga što se događa u njihovoj ekipi".

Antić očekuje veliku podršku navijača na Marakani, koja bi trebalo da bude "vjetar u leđa" Srbiji, ali i da na pravi način dočeka goste iz Francuske.


(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC