• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Kod mene ne igraju imena

"Ne pravim selekciju najboljih fudbalera, ja pravim ekipu!", rekao je Đukić na pitanje zašto nema Kežmana i Pantelića na spisku reprezentativaca.

 Đukić: Kod mene ne igraju imena Izvor: MONDO

Novi spisak reprezentativaca i novi talas optužbi na račun selektora, ma kako se on zvao. Sada se zove Miroslav Đukić i deo javnosti mu zamera što za meč protiv Ukrajine 26. marta nije pozvao Mateju Kežmana i Marka Pantelića.

"Ne pravim selekciju najboljih fudbalera, ja pravim ekipu! Ne postoji fudbaler koji svojim kvalitetom sam može da napravi rezultat. Zato želim da napravim homogenu ekipu, koja će imati sve odlike potrebne da se napravi rezultat. Potreban nam je kolektiv", objasnio je selektor "orlova" izostanak dvojice popularnih fudbalera u "Sportskom žurnalu".

Razloge svoje odluke upotpunio je ličnim iskustvom iz perioda dok je bio igrač reprezentacije Jugoslavije.

"Bio sam deset godina član ekipe, koja je imenima plašila svet. Mijatović, Stojković, Savićević, da ne nabrajam više... Sve sami asovi. Ali, deset godina nismo ništa napravili! Koji rezultat je postigla naša reprezentacija? Svi su nas se plašili i ništa... Na tome se završavalo", dodao je mladi stručnjak.

Ovo objašnjenje, preneto u aktuelan trenutak, kada je Mijatović - Kežman, a Savićević - Pantelić, može i da se protumači da se njih dvojica ne uklapaju u kolektiv i da Đuka na njih neće računati. Naravno, selektor je ponovio da nikoga nije otpisao, ali i da igrači ne pokušavaju preko medija da mu se nametnu.

"Nemam komentar. Šta da kažem? Svaki moj trener iz bilo kog kluba može da kaže ko je i kakav je Mateja Kežman", prokomentarisao je Kežman, napadač Fenerbahčea.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC