• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ne odustaje: Dajte nam Gaćinovića!

Autor mondo.rs

Crveno-beli ubeđuju fond koji polaže prava na U-20 reprezentativca da bi njegova selidba u Ljutice Bogdana bila pravi potez. Imaju velikog rivala u Holandiji.

 Zvezda ne odustaje: Dajte nam Gaćinovića! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dok MIjat Gaćinović nastupa za Srbiju na U-20 Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, čelnici Crvene zvezde ulažu ogroman trud da ga angažuju. Pregovori se vode svakodnevno.

Iako je Gaćinović, formalno, i dalje igrač Vojvodine, Novosađani se ne pitaju mnogo, jer prava na ofanzivca poniklog na Veterniku poseduje fond iz inostranstva. Otkupio ih je za milionski iznos.

Crveno-beli su dobro upoznati sa tim, kao i sa činjenicom da im je Groningen veliki rival u trci za potpis perspektivnog "orlića". Ipak, nadaju se da mogu da pobede.

MONDO saznaje da su u Crvenoj zvezdi primili k znanju informaciju u vezi sa vlasništvom nad Gaćinovićevim ugovorom, kao i za pregovore sa holandskim klubom, ali su jako odlučni da ga dovedu u svoje redove.

Crveno-beli su ušli u pregovore sa stavom da je stadion Ljutice Bogdana pravo mesto za nastavak karijere traženog napadača, jer mu nude poziciju nosioca igre, evro-kvalifikacije, rad uz svoje vršnjake i priliku da dobrim igrama podigne svoju cenu, koja je trenutno prema transfermarktu 1,2 milion evra.

Prema informacijama našeg portala, u Ljutice Bogdana svesni su da to neće biti lako, ali pokušavaće sve dok Gaćinović definitivno ne postane igrač Groningena.

Sportski direktor vicešampiona Blažo Raosavljević najavio je u ponedeljak, na promociji prvog pojačanja - Zorana Rendulića, da će biti još pojačanja Zvezde. Hoće li i Gaćinović biti jedno od njih?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC