• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponosni Antić zahvalan narodu

"Srbija je Evropi i svijetu poslala lijepu sliku o sebi. Ta činjenica nam izuzetno prija i u njoj svakako valja uživati", riječi su srpskog selektora.

 Ponosni Antić zahvalan narodu Izvor: MONDO

Selektor Srbije Radomir Antić zahvalio je ljudima koji su u srijedu uveče bili na stadionu Crvene zvezde na utakmici sa Francuskom (1:1) i doprineli da u svijet ode pozitivna slika o našoj zemlji.

"Srbija je Evropi i svijetu poslala lijepu sliku o sebi. Ta činjenica nam izuzetno prija i u njoj svakako valja uživati", rekao je Antić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

"U danu koji je nosio prefiks istorijski, bili smo svjedoci istinskog spektakla, čiju organizaciju zaista pohvaljujem. Taj dan i takav spektakl moraju da obilježe jedno danas i jedno sutra koje dolazi, naše danas i naše sutra", nadahnuto je poručio učitelj "orlova".

Analizirajući aktuelni takmičarski momenat, dva kola prije kraja kvalifikacija za Mundijal u Južnoj Africi, Antić je podvukao:

"Francuzi su svojom kvalitetnom igrom dali na vrijednosti našoj poziciji u grupi. Srpski fudbal u tome i zbog toga, mora da prepozna afirmativnu šansu koju ima".

Antić je preuzeo reprezentaciju Srbije prije nešto više od godinu dana, uoči početka kvalifikacija i utakmica sa Farskim Ostrvima u Beogradu, odnosno Francuskom u Parizu.

"Orlovi" su na osam utakmica zabeležili šest pobjeda, upisali 19 bodova i potrebna su im još tri da obezbijede mjesto na Svjetskom prvenstvu. Šansu da ih osvoje imaće 10. oktobra u Beogradu protiv Rumunije i 14. oktobra u Viljnusu protiv Litvanije.

Antić, koji je jesenas bio razočaran slabom posjetom prijateljskom meču sa Bugarskom na stadionu Partizana i tom prilikom poručio da "ovo nije samo njegova reprezentacija", nije krio zadovoljstvo atmosferom koja je u međuvremenu stvorena oko nacionalnog tima.

"Hvala narodu! Ponosni Radomir", potpisao se selektor.

Da je Srbija još i pobijedila...

(MONDO, foto: FSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC