• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ramos ide iz Reala, zbog Barse!

Autor mondo.rs

Defanzivac Madriđana izgubio veru u klub. Smatra da čelnici svesno stvaranju negativnu sliku o njemu, pričama da prelazi na Nou Kamp.

Podignuta temperatura na stadionu Santjago Bernabeu.

Serhio Ramos (29) želi da napusti Madrid, na desetogodišnjicu svoje selidbe iz Sevilje u najveći klub na svetu.

Prema pisanju španskog lista "AS", najzaslužniji igrač za osvajanje "La Desime" izgubio je veru u rukovodstvo kluba. Ljut je zato što niko iz vrha Reala nije demantovao glasine da je ponuđen Barseloni!

Gnevna reakcija reprezentativca Španije posledica je reči kandidata za mesto predsednika Barselone - Đordija Maža, koji je pre dana izgovorio:

"Tokom pripreme moje kandidature, ponuđeno nam je da Serhio Ramos pređe iz Reala u Barselonu. Otprilike, pre oko mesec i po. Ne znam da li je i drugima nuđen, ali moj tim i ja nećemo pristati na tu igru... Ne znam da li su drugi kandidati dobili isti predlog i da li su prihvatili".

U nedelju popodne, španski list "AS" otkrio je ekskluzivno da Ramos odlazi i da je ljut na Real, jer niko nije jasno rekao da se on neće preseliti u Barsu ili da je klub protiv toga.

Prema istom izvoru, nedostatak komunikacije na relaciji klub - igrač bio je kap koja je prelila čašu. Nakon prethodnih dana, Ramos je prelomio i poručio svima da neće biti još jedan fudbaler koji će otići iz Reala na mala vrata - poput Fernanda Jera, Raula i po svemu sudeći - Ikera Kasiljasa

Štaviše, Ramos čvrsto veruje da iza priče o njegovom transferu u Barselonu stoji upravo ekipa Florentina Pereza, koja - prema njegovom mišljenju - na taj način želi da stvori lošu sliku o njemu tokom stopiranih pregovora o novom ugovoru.

Trenutno, Serhio Ramos vezan je za Real ugovorom do 2017. godine, uz otkupnu klauzulu u visini od 200 miliona evra. Za njegove usluge odavno su zainteresovani Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Momak iz Sevilje odigrao je za "kraljevski klub" više od 400 utakmica u proteklih deset godina.





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC