• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benhaker: Poljski savez? Kakvi amateri!

"Nagledao sam se svakakvih stvari, ali poljski savez je nadmašio sve to", prenijeli su holandski mediji izjavu svog iskusnog fudbalskog trenera.

 Benhaker: Poljski savez? Kakvi amateri! Izvor: MONDO

Dosadašnji selektor reprezentacije Poljske, Holanđanin Leo Benhaker, izjavio je da u karijeri nije doživio toliko neprijatnosti kao posle poraza od Slovenije (0:3), kada su mu čelnici saveza uručili otkaz.

"Nagledao sam se svakakvih stvari, ali poljski savez je nadmašio sve to", prenijeli su holandski mediji izjavu Benhakera.

Porazom za koji je Benhaker priznao da je zaslužen, Poljska je svela na minimum šanse da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

"Po završetku meča, dok sam davao izjavu za televiziju, na tri metra od mene predsjednik saveza Gžegož Lato je rekao novinarima da sam dobio otkaz. Nije se čak udostojio da to prvo saopšti meni", objasnio je Benhaker.

Iskusni trener rekao je da mu se Lato izvinio nekoliko sati kasnije.

"Došao je par sati kasnije, a bilo je očigledno da je popio više nego što je trebalo. Izvinio mi se zbog izjave novinarima i pozvao me na razgovor. Ispostavilo se da mu je za odluku o otkazu bio potreban pristanak svih članova upravnog odbora, tako da zvanično nisam dobio rješenje o otkazu", naveo je on.

Benhaker je istakao da ni u kom slučaju ne namjerava da se vrati na klupu Poljske za posljednje dve utakmice u kvalifikacijama.

"Sigurno se neću vratiti, iako mi je žao igrača. Oni su sjajni momci, ali ljudi iz saveza koji okružuju reprezentaciju su potpuni amateri", zaključio je Benhaker.

Holanđanin je u trenerskom poslu 37 godina, a između ostalih je vodio Ajaks, Saragosu, Real Madrid, Grashopers i Fejenord, kao i reprezentacije Holandije, Saudijske Arabije i Trinidada i Tobaga.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC