• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Kuzmanović na Ostrvo?

Inter se navodno dogovorio sa novim članom Premijer lige, ali srpski reprezentativac se još nije složio sa tim transferom

Zdravko Kuzmanović nije zadovoljan u Interu. Priliku dobija na kašičicu, pa i Roberto Manćini smatra da je najbolje za njega da potraži novu sredinu.

Klubovi sa Ostrva Vest Hem i Votford bili su najkonkretniji i sa Interom su pregovarali o mogućnosti angažovanja reprezentativca Srbije, prenose italijanski mediji.

Klub iz Milana prihvatio je ponudu novog premijerligaša Votforda od tri miliona evra za Kuzmanovića, ali transfer još nije potvrđen jer igrač nije dao "zeleno svetlo", prenosi "Gazeta delo sport".

Srpski fudbaler navodno želi da se vrati u Nemačku, gde postoji interesovanje nekih klubova (pominje se Verder), pa je prolongirao konačan odgovor Votfordu dok ne ispita sve mogućnosti i uslove koji se nude u zemlji u kojoj je već igrao za Štutgart.

Kuzmanović je u Inter stigao 2013, baš iz Štutgarta, i potpisao ugovor koji ističe u junu 2017. godine. Za tri sezone odigrao je svega 55 mečeva za italijanski klub. Prethodno je igrao za Bazel u rodnoj Švajcarskoj, i Fiorentinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC