• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćao Inter: Kuzma krenuo u Votford, završio u...

Autor mondo.rs

Zdravko Kuzmanović nije više fudbaler Intera, ali nije ni igrač Votforda, iako je bilo "skoro sve gotovo" oko njegovog odlaska u Englesku.

  Zdravko Kuzmanović napustio je Inter, ali nije sleteo u Englesku i potpisao za Votford, već se vratio kući i završio tamo gde je sve i počelo – u Bazelu!

Naš reprezentativac, rodom iz Tuna, stigao je u mlađe kategorije Bazela 2003. godine iz Jang Bojsa, debitovao za prvi tim 2005. i nosio crveno-plavi dres švajcarskog kluba do 2007. godine, kada je kao reprezentativac Srbije prešao u Fiorentinu.

Igrao je potom za Štutgart (2009-13) i Inter (2013-15), u kom se nije preterano dobro snašao iako je imao svetlih trenutaka. Kuzmanović je nedavno produžio ugovor sa "nerazurima" do 2017. godine, ali ga to nije sprečilo da prihvati poziv kluba u koji je došao kao 16-godišnjak, a da misli da se sa 27 godina skrasi u Bazelu govori i podatak da je potpisao ugovor na – pet godina!

Nije objavljeno koliko je Inter, koji je za sada potrošio 50 miliona evra na Žofrija Kondogbiju, Murilja i Mirandu, zaradio od prodaje našeg fudbalera, koji je dres reprezentacije nosio 50 puta i postigao šest golova.

"Oduvek je cilj bio da se vratim u Bazel, samo nisam znao tačno kada će se to dogoditi. Srećan sam što su pregovori prošli ovako brzo i glatko. Motivisan sam i veoma ambiciozan, želim da pomognem Bazelu da pobeđuje što pre", rekao je Kuzmanović.

Kuzma sa "Meace" nosi 31 nastup u crno-plavom dresu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC