• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi kupio Begovića, sa Banetom uskoro dogovor

Autor mondo.rs

Nakon odlaska Petra Čeha u Arsenal, Čelsi odmah reagovao dogovorivši transfer Asmira Begovića iz Stouka. Uskoro razgovori sa Branislavom Ivanovićem oko produžetka ugovora.



Petr Čeh je napustio Čelsi posle 11 godina, ali je šampion Engleske brzo reagovao.

Prema informacijama engleskih medija, ali i medija iz BiH, Čelsi je dogovorio kupovinu dosadašnjeg golmana Stouka Asrmia Begovića za 11 miliona evra. Navodno će Begović za višegodišnji ugovor dobiti 5,5 miliona evra po sezoni.

Engleski mediji pišu i o tome da će uskoro uslediti razgovori sa Branislavom Ivanovićem oko produžetka saradnje.

On bi u London trebalo da se vrati 14. jula, nakon odmora, a prema onome što su do sada govorili čelni ljudi kluba, a pre svih Žoze Murinjo, ostanak Ivanovića ne bi trebalo da se dovodi u pitanje.



"Branislav Ivanović je najbolja investicija Čelsija u novijoj istoriji", citat je Žozea Murinja, koji dovoljno govori o tome šta trener londonskih "plavaca" misli o srpskom reprezentativcu.

Još u martu su engleski mediji pisali o tome da je Murinjo uspeo da ubedi čelnike Čelsija (čitaj: Romana Abramoviča) da zadrže Ivanovića i to ne samo još jednu godinu, nego u naredne četiri(!), što bi moglo da znači da će on i završiti karijeru u londonskom klubu, s obzirom na to da ima 31 godinu.

Prema saznanjima engleskih medija, Murinjovi argumenti su bili toliko jaki da će Čelsi, ako se ovo ispostavi kao tačno, prekršiti sopstveno pravilo - a to je da se igračima starijim od 30 godina nudi samo jednogodišnji produžetak ugovora.

Trenutni ugovor Ivanovića sa Čelsijem ističe na leto naredne godine, a Murinjo nikako ne želi da ga se odrekne. Otud i njegovo konstantno insistiranje kod uprave da mu produži ugovor, u čemu je, kako tvrde engleski mediji, uspeo.

Uz to, mediji su pisali i da Ivanovića čeka i povećanje plate - sa 75.000 na 90.000 funti.

Dakle, ako Ivanović zaista produži ugovor na četiri godine, zaokružiće celu deceniju na Stamford bridžu (došao je 2008. godine). 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC