• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Juventus sa "tri šare" - novi dres (FOTO)

Autor mondo.rs

Posle Mančester junajteda, i vicešampion Evrope, torinski Juventus menja dres - ugovor sa adidasom na šest godina

Povratak korenima!

Juventus je danas predstavio nove dresove u saradnji sa firmom adidas. Nemački proizvođalč sportske opreme i adidas potpisali su šestogodišnji ugovor, što će reći da će tim i timovi Juventusa u budučćnosti, odnosno do 2021. godine igrati sa logom adidasa.

Adidas je poštovao tradiciju vicešampiona Evrope - novi dres za utakmice na domaćem terenu biće crno-beli, sa belim šortse i belim čarapa.


Crni porub na dnu dresa prikazuje grafički print slova J  i detalje koji podsećaju na jedinstven dizajn stadiona Juventusa. Tri crne adidas crte smeštene su na belim delovima rukava, kako bi istakle vezu dva brenda. Okovratnik u obliku slova V je beli, adidas logo je crni sa belim ivicama. Šorts je bele boje sa tri crne crte. Juventus logo je sa prednje strane, a crni adidas logo je na zadnjoj strani. Čarape su bele sa sa tri crne crte.

Imena i brojevi igrača biće u crnoj boji.






Za gostujuće utakmice, odnosno gostujuća garnitura dresova opet je u skladu sa tradicijom. Od 1897. godine, kada je klub osnovan, do 1903. godine igrači Juventusa nosili su pink majice i crne šortseve, čime je kreiran legendarni izgled koji je sastavni deo istorije kluba. Iz tog razloga adidas dizajneri su obnovili tradiciju kombinujući svetlu pink boju legendarnog klupskog dresa uz aplikacije sa jačom pink bojom na rukavima i sa prednje strane, uz bele pruge, čime je kreiran savršeni spoj autentičnosti i savremenog izgleda.

Kao i kod dresa za domaći teren, porub se nalazi na aplikacijama, u ovom slučaju je bele boje, gde se nalaze slovo J i obrisi stadiona Juventusa. Okrugao okovratnik je crne boje kao i logo i adidas tri crte. Šorts je crni sa tri crte a adidas logo na zadnjem delu je svetlo pink boje. Juventus logo je sa prednje strane. Čarape su svetlo pink sa delovima bele boje, uklapajući se u pruge na grudima majice. Imena i brojevi igrača biće u crnoj boji.

"Ponosni smo na partnerstvo potpisano sa šampionskim italijanskim klubom, a u isto vreme srećni smo što smo predstavili fanovima dresove za igru kod kuće i u gostima, za sezonu 2015/16.", izjavio je Andreas Gelner, adidas direktor za Južnu Evropu.

Dresovi za igru kod kuće i u gostima dostupni su od danas u adidas i Juventus prodavnicama, u specijalizovanim radnjama i putem internet prodaje.

 TOP LISTA: Najružniji sportski dresovi

Najneobičniji dres ikada

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC