• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizane, Zvezdo, Čuko, Vošo - SREĆNO!

Autor mondo.rs

Zoran Šćepanović, predsednik Vojvodine i Zajednice klubova Superlige, poslao je poruku ujedinjenja svim klubovima pred start nove sezone.

 Partizane, Zvezdo, Čuko, Vošo - SREĆNO! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Svi predstavnici Srbije u Evropi, izuzev Partizana, završili su pripreme i kreću u takmičarsku 2015/16.

Dan pre zvaničnog početka sezone i prvih utakmica tri srpska kluba u kvalifikacijama za Ligu Evrope, iz Novog Sada stiže poruka:

Srećno svima!

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović, ujedno i predsednik Zajednice klubova Superlige, poželeo je dobre rezultate "večitima", Čukaričkom i, naravno, svom klubu.

Prvi čovek "lala" poručio je da bi svi domaći klubovi trebalo da se uzajamno podržavaju i izrazio nadu da će njihovi dobri rezultati biti deo uspeha čitavog srpskog fudbala, razbuđenog istorijskim uspehom "orlića" na Novom Zelandu.

Pročitajte poruku Zorana Šćepanovića:

"Svim našim klubovima koji učestvuju u evropskim kvalifikacionim utakmicama, Partizanu, Crvenoj zvezdi, Čukaričkom i naravno Vojvodini, želim puno uspeha u predstojećem evropskom takmičenju. Koliko god smo veliki i beskompromisni rivali u domaćem takmičenju, što ćemo uvek i biti, sportsko prijateljstvo je pristojan manir, koji treba da nam bude uzajamna podrška kada se borimo protiv inostranih ekipa. Nadam se uspehu svih naših klubova, jer to će biti deo uspeha celokupnog srpskog fudbala, na veliku radost armije navijača! Budimo mudri, istrajni i hrabri u borbi za uspeh naših klubova, u ime i na ponos srpskog fudbala i Srbije!".

Dok se crno-beli na Pohorju, u Sloveniji, pripremaju za svoj start u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Crvena zvezda će u četvrtak dočekati Kairat (20.45), Vojvodina će igrati protiv MTK u Budimpešti (20.30), a Čukarički će gostovati u Domžalama (20.00).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC