• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac via "Dežela"

Autor mondo.ba

Fudbaleri banjalučkog Borca otputovali su u četvrtak u Sloveniju na drugi dio priprema skupa sa gotovo cijelim timom Krupe i sa doskorašnjim članom čačanskog Borca Zvezdanom Đorđilovićem.

 Fudbaleri banjalučkog Borca otputovali su u četvrtak u Sloveniju Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

  Crveno-plavi će na Rogli boraviti 14 dana i odigrati četiri-pet utakmica, ali bez desnog beka Siniše Dujakovića, koji je zatražio raskid saradnje, kao i štopera Slobodana Lalića, koji je najavljen kao jedno od prva tri pojačanja uz Stojka Kikića i Sinišu Saničanina, ali zbog problema sa preponama neće potpisati ugovor sa banjalučkim klubom.

U Sloveniju je otputovalo čak 29 igrača, a u odnosu na spisak putnika u Drvar, autobus je puniji za skoro kompletan prošlosezonski tim Krupe, koji je priključen pripremama seniorske ekipe Borca, piše "Borac-sport".

Osim njih, novo ime na spisku je Zvezdan Đorđilović, lijevi bek rođen 1994. godine koji je prošao školu Borca iz Čačka, a posljednju polusezonu proveo je na pozajmici u redovima čačanskog kluba Polet Ljubić.

U Sloveniju su krenuli: Branislav Ružić, Radenko Grković, Stefan Pupovac, Srđan Bečelić, Aleksandar Jovičić, Nebojša Runić, Siniša Saničanin, Ilija Danilović, Nemanja Vidović, Mile Paštar, Aleksandar Subić, Zvezdan Đorđilović, Ognjen Petrović, Uglješa Radinović, Stojko Kikić, Stefan Savić, Srđan Malinović, Nebojša Stjepanović, Fedor Predragović, Srboljub Jandrić, Nikola Dujaković, Petar Ilić, Mihajlo Savanović, Demir Jakupović, Obren Cvijanović, Toni Jović, Elvir Koljić, Predrag Zekanović i Miloš Kukić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC