• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije na treningu fudbalera Crvene zvezde!

Autor mondo.rs

Crveno-beli će imati veliku podršu pred dalek put u Almati.

 Delije na treningu fudbalera Crvene zvezde! Izvor: MN PRESS

Fudbalere Crvene zvezde, pred kojima je đavolski težak posao i đavolski naporan put, u utorak uveče tokom poslednjeg treninga u Beogradu bodriće najvatreniji navijači.

MONDO sazanje da su Delije odlučile da se okupe danas u 19 časova u Ljutice Bogdana i pruže podršku ekipi Miodraga Božovića, koja će potom otići na počinak i u sredu na dalek put u Almati, gde će dan kasnije u 16 časova po našem vremenu pokušati da nadoknadi deprimirajućih 0:2 iz prve utakmice u Beogradu.

Da je to moguće ne veruju samo trener i igrači, već očigledno i najvatreniji navijači.

Ekspedicija će preko Azerbejdžana i Bakua, posle otprilike šest-sedam sati leta, stići u Almati, grad koji je četiri sata "ispred" Beograda.

U avionu trebalo bi da bude i reporter MONDA, tako da će naš portal biti na licu mesta i slati ekskluzivan materijal iz Kazahstana.

Crveno-bele očekuje naporan put dugo 2.443 kilometara vazdušnom linijom do Bakua, gde će avion morati da se prizemlji i dopuni gorivo, a potom sledi i druga etapa od 2.254 kilometara, što znači da će Božović poslati ekipu na kasni trening nakon prevaljenih 4.697 kilometara puta.

Zvezda će odsesti u luksuznom hotelu "Riksos", a procena je da će ceo put, za koji je uzet čarter kako bi se izbeglo još nepovoljnije "presedanje" u Abu Dabiju, koštati klub oko 80.000 evra.

Fudbelere Zvezde će u Almatiju dočekati slično vreme kao u Beogradu. Maksimalna dnevna temperatura u sredu trebalo bi da bude 34, a u četvrtak, na dan utakmice, 32 stepena. Meč po lokalnom vremenu počinje u 20 časova, a moguće je da će, na kraju, prenos ići uživo na "Areni sport".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC