• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković na Banovom brdu

Autor mondo.rs

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Dinama iz Kijeva i Evijana trenira sa svojim prvim klubom - Čukaričkim

 Miloš Ninković trenira sa Čukaričkim Izvor: Goran Sivački/MONDO
Izvor: Goran Sivački/MONDO

Miloš Ninković trenutno je bez kluba, nakon što je prošle sezone nastupao za francuski Evijan. Ipak, održava formu i redovno trenira i to u klubu, u kojem je započeo prvofesionalnu karijeru - Čukaričkom.

"Od petlića sam u Čukinoj školi i sećam se svakog dana na Brdu. Sada sve izgleda mnogo bolje nego tada, ali one dana pamtim sa mnogo više emocija. Ovaj klub smatram svojim. Drago mi je da su još tu ljudi koji su bili i kada sam ja igrao", rekao je Ninković i dodao da je ponosan na ekipu sa Banovog brda.

Tvrdi da je Čukarički trenutno najorganizovaniji klub u zemlji.

"Šteta je što nema više takvih klubova i više gazda kao što je Čukin Gale. Mislim da je to jedini način da se fudbal vrati i bude onakav kakav je nekada bio. Sve ostalo je neozbiljno. Vidimo i sami da ni Zvezda ni Partizan nisu organizovani kao Čukarički".

Ninković smatra da ekipa sa Banovog brda može da se bori i za sam vrh srpskog fudbala.

"Pitanje je samo šta u klubu žele. Da li da zadrže najbolje i bore se za Evropu i titulu u Srbiji ili će da guraju klince iz svog pogona. Čini mi se da se Čuka odlučila za ovo prvo, jer su videli da imaju kvalitet i da imaju prostora da doguraju daleko u Evropi. Pa što da ne i da se uzme titula".

On je istakao da ga je Čukarički prijatno iznenadio osvajanjem Kupa Srbije.

"Mislim da nije bitno da li si zvezdaš ili partizanovac, bitno je da titulu osvoji najbolji. Iskreno i ja sam u tom filmu da šampioni mogu da budu samo Zvezda ili Partizan. Jednostavno, izgleda malo nerealno da neko treći bude šampion. Zato mi je malo iznenađenje bilo kada je Čukarički osvojio Kup, ali drago mi je da se to desilo. Uz Čuku sam često, čak i dok sam igrao u Crvenoj zvezdi. Biću tu i u četvrtak protiv Domžala... Čukarički vraća veru u naš fudbal. Nadam se da se sve ovo neće raspasti i ostati samo bajka, jer u našem fudbalu i zemlji je jako teško zadržati dobru organizaciju".

Ninković je dodao da će i narednih desetak dana trenirati sa Čukaričkim, kada će i definitivno biti poznato gde će nastaviti karijeru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC