• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEVEROVATNO: Pižon neće da vodi OFK protiv Zvezde!

Autor mondo.rs

Svašta smo videli u srpskom fudbalu, ali ovako nešto još ne...

 NEVEROVATNO: Pižon neće da vodi OFK protiv Zvezde! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Srpski fudbal iz dana u dan tone sve dublje (čast izuzecima koji se povremeno pojave poput trenutno Čukaričkog, mada uglavnom ne potraju dugo), a ovog petka je izgleda prešao sa profesionalnog na amaterski nivo funkcionisanja.

Vladimir Petrović Pižon je veliko ime domaćeg fudbala, međutim, ono što je najavio da će uraditi je zaista neobljašnjivo.

"Napravio sam džentlmenski dogovor sa upravom OFK Beograda da utakmicu protiv Crvene zvezde ne vodim. Ljudi iz kluba su pristali na to i vodiću tim od drugog kola. Naravno da ću biti uz ekipu, ali ne na klupi", rekao je Petrović, novi trener "romantičara", na konferenciji za medije uoči utakmice sa crveno-belima.

Petrović jeste ostavio veliki trag u dresu Crvene zvezde, jeste četvrta "Zvezdina zvezda", jeste bio trener crveno-belih, međutim, ovakav potez pokazuje da izgleda ne shvata svoj posao previše ozbiljno. Posebno zato što je po dolasku u OFK Beograd rečeno da je tu da bi promovisao mlade fudbalere.

Kako li će tek oni razmišljati, ako im trener daje ovakav primer...

Što se tiče utakmice, Petrović je izjavio:

"Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. U prvom kolu svi očekuju da naprave dobar rezultat, pa tako i mi. Momci će dati svoj maksimum kako bi ostvarili najbolji mogući rezultat", naveo je Pižon.

Kapiten "romantičara" Bogdan Planić, koji je proveo šest meseci u dresu Zvezde, nema emotivnu prepreku da zaigra protiv crveno-belih.

On je rekao da je tim veoma motivisan uoči nedeljnog susreta.

"Uvek je izazov igrati protiv Zvezde, meč u kojem može mnogo da se dobije i nadam se povoljnom rezultatu", zaključio je Planić.

Utakmica prvog kola Superlige između OFK Beograda i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati na stadionu Obilića na Vračaru, a zaista je prati mnogo čudnih situacija.

Prvo to što je zakazana u terminu kada će u Beogradu biti 40 stepeni, o čemu je govorio trener Crvene zvezde Miodrag Božović, zatim što je određena previsoka cena ulaznica, pa dan kasnije promenjena, a sada i ovo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC