• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Ove sezone nemamo alibi

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde kaže da u mečevima protiv Kairata nije viđena realna snaga novog tima.

 Zvezdan Terzić očekuje titulu Zvezde Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zvezdan Terzić rekao je na sednici Skupštine FK Crvena zvezda da je prethodna sezona bila "jedna od najtežih u istoriji Zvezde", ali i da je klub iz nje izašao jači i stabilniji, mada je on sa svojim saradnicima "mogao i bolje".

Terzić je tom prilikom izrazio uverenje da će na proleće na "Marakanu" stići titula, paralelno sa smanjivanjem duga i procesom stabilizacije kluba.

"Pre godinu dana, kada sam došao u klub, rekao sam da nisam Koperfild i da ne može preko noći da se sredi nešto što je devastirano godinama... Danas mogu da kažem da je Zvezdin dug manji, da je njeni igrači više ne tuže i da Crvena zvezda više nema nijednu tužbu pred UEFA. Za prethodnih 12 meseci nismo uzeli nijedan kredit i nekoj budućoj upravi nismo ostavili nove dugove u nasledstvo".

Prvi operativac crveno-belih svestan je da "sve ovo možda nije dovoljno za navijače", koji su prvenstveno zainteresovani za sportski rezultat.

 "Sportski rezultat je generator svih dobrih stvari koje se dešavaju u klubu i oko njega i mi moramo da budemo fokusirani na njega. Ali, umesto da se bavimo formiranjem jakog tima, mi smo se borili da klub preživi. I letos i zimus bili smo opterećeni dobijanjem licence, a da smo novac za nasleđene troškove mogli da iskoristimo za kupovinu igrača, zamislite kakav bismo tim imali... Zbog svega toga nije bilo realno da obećamo titulu, iako smo se maksimalno trudili da je osvojimo".

"U ovoj sezoni situacija je drugačija i nemamo alibi za neosvajanje titule. Ubeđen sam da ćemo taj cilj i ostvariti, paralelno sa stabilizacijom kluba i smanjivanjem duga", dodao je generalni direktor crveno-belih.

Iako je eliminaciju od Kairata nazvao "razočaravajućom", Terzić je Delijama poslao poruku optimizma.

"To nije bila realna snaga Zvezdinog tima i navijači će se u to brzo uveriti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC