• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kriminal na Vračaru, Partizan to nije radio!"

Autor mondo.rs

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić, pre ulaska u avion za Gori, opleo je po akterima meča OFK Beograd – Crvena zvezda.

 Potpredsjednik Partizana o utakmici OFK Beograd - Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Potpredsednik FK Partizan, Milorad Vučelić, pre ulaska u avion na putu za Gori ostavio je za sobom oštru ocenu:

"Ono što se dogodilo na Vračaru je katastrofa i spada u oblast kriminala. Čist kriminal! Drastična kraža je u pitanju", rekao je Vučelić u razgovoru sa novinarima na beogradskom aerodromu.

"Nisam mogao da shvatim one izjave Zvezdana Terzića koji je garantovao da će Zvezda osvojiti titulu, ali sad mi je sve postalo jasno. Ako vam je potreban dokaz samo pitajte šta misle ljudi koji se razumeju u fudbal", rekao je Vučelić i dodao:

"Očekujem i da FSS reaguje, jer se ovome mora stati na put. Videli ste i reakciju igrača OFK Beograda koji su svojim neučešćem u drugom poluvremenu jasno svima stavili do znanja šta se desilo. Očekujem da reaguje i vlast. Ona mora da svoj sud o vome. Mora da se umeša i Ministarstvo sporta, ministar sporta, jer je i sam bio sportista. Ovo je nepodnošljivo", rekao je i podvukao:

"Ako je nekome potreban glas da pokrene neki protest, evo mu moj glas".

Novinari su Vučelića podsetili da je i Partizan, ne tako davno, beležio slične kladioničarske rezultate "prelaz iz dvojke u keca i sedam plus", zbog čega je bilo sličnih debata u javnosti.

"Nikad!", povisio je glas!

"Nikad! Otkad znam za sebe Partizan nije radio ovakve stvari. Znate šta, ja znam Džarovskog, pričao mi je o tome, znam i kako su se u drugoj ligi utakmice završavale rezultatom 99:0, znam i kako se nameštaju utakmice i po svetu, o tome mogu romani da se pišu. Ali, zapanjen sam dešavanjima na Vračaru".

On se požalio da će mu sada biti teško da komunicira sa Zvezdanom Terzićem.

"Kako sada da kontanktiram sa Terzićem? Kako da uspostavljam bilo kakav kontakt posle ovoga? Nemamo šta da pričamo, siguran sam da posle ovoga neko vreme nećemo imati komunikaciju, jer bi posle ovoga svaki naš kontakt bio čudan".

I? Kako će reagovati Partizan?

"Samo na terenu! Bolji smo. Bolji smo bili i prošle godine kad smo uzeli titulu. Znate kako, ne bih da optereućejem ove mlade ljude koji kreću na put ka Ligi šampiona. Ali oni su svi mladi ljudi, koji dolaze iz različitih socijalnih slojeva i koji veruju u ideal pravde, a koje boli nepravda", odgovorio je Vučelić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC