• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stepanović o Aleksiću: Treba mi i tvoja glava

Dragoslav Stepanović traži od mladog Danijela Aleksića da i duhom bude prisutan u ekipi Vojvodine. Partizan je favorit za titulu, kaže Stepi.

 Stepanović o Aleksiću: Treba mi i tvoja glava  Izvor: MONDO

Trener Vojvodine Dragoslav Stepanović vjeruje u talentovanog Danijela Aleksića, ali mu šansu daje i dalje "na kašičicu" jer traži od njega da i telom i glavom bude potpuno uz ekipu.

"Aleksić je dugo bio telom u Vojvodini, a duhom negdje drugdje. Bio je blizu odlaska u veliki strani klub, pa je ostao. Nije to lako, treba mu vreme da se smiri. Za dva mjeseca naših priprema stalno je bio odsutan: sa omladinskom i mladom reprezentacijom u potrazi za angažmanom. Rekao sam mu: budi ovde 100 odsto i igraćeš! Sad je na putu da se vrati u formu, da pokaže ono najbolje što ima: udarac i instinkt za gol", rekao je Stepanović u intervjuu "Blicu".

Ambicije Vojvodine ove sezone su trofeji.

"Želimo da u maju iduće godine, kad se u srpskom fudbalu budu svodili računi, Vojvodina bude na mjestu gdje se dijele trofeji. Titula je prvi cilj, zatim Kup, a izlazak u Evropu nešto što se podrazumjeva", rekao je Stepanović.

Upitan šta je predsjednik kluba Ratko Butorović tražio od njega, odgovorio je: "Da Vojvodina formira stabilan tim sa sedam-osam standardnih igrača koje ćemo dopuniti najboljima od 350 momaka iz omladinske škole. Da budemo u vrhu lige i da svake sezone igramo u Evropi. A kad dovodimo igrače da budu prava pojačanja, kao Ađuru i Vulićević, a ne da popunjavamo broj".

Titulu prvaka države, kaže Stepanović, nije tražio.

"Treba biti realan: iz prošlogodišnjeg tima Vojvodine sada su među jedanaestoricom samo tri igrača! Ipak, borba za vrh je obavezna".

Kao najvećeg takmaca u borbi za vrh, Stepanović, nekadašnji igrač Crvene zvezde, vidi Partizan.

"Partizan ima najstabilniji tim. Od bitnih igrača otišao je Obradović, a došli su Krstajić i Kleo, pa su još jaći. Zvezda je prodala 20 igrača, kao i Vojvodina, pa su crno-bijeli najbliži tituli", rekao je Stepanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC