• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirkov: Sve je izvučeno iz konteksta

Autor mondo.rs

"Novinar je malo promenio kontekst. Da je utakmica bila pod sumnjom, bio bih na stadionu", izjavio Tanjugu komesar za integritet takmičenja FSS Milivoje Mirkov.

 Milivoje Mirkov: Izjave o namještanju izvučene iz konteksta Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Komesar za integritet takmičenja FSS Milivoje Mirkov demantovao je danas da je rekao da je utakmica između OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6) pod sumnjom UEFA i da mu je predsednik FSS Tomislav Karadžić naredio hitnu istragu.


"Niti sam to izjavio, niti je meni UEFA bilo šta dojavila. Sve je izvučeno iz konteksta i protumačeno na način na koji je neko želeo. Neko želi da stvara lošu atmosferu u FSS i među klubovima", pojasnio je Mirkov Tanjugu.
Prema njegovim rečima on u izjavi SOS Kanalu nijednom rečju niej spomenuo Zvezdu i jučerašnju utakmicu.

"Pričali smo uopšteno, a novinar je malo promenio kontekst. Da je utakmica bila pod sumnjom, bio bih na stadionu. Nije tačno ni da me je zvao Karadžić i tražio istragu. Ja sam samo rekao da UEFA prati sve utakmice, postoji monitoring i ukoliko dođe do naglog pada i skoka uplate, to je sumnja, a ne ukazuje da je namešteno. U ovom slučaju to niko nije rekao", pojasnio je Mirkov.

Izvučeni kontekst podigao je veliku buru i teške reči na relaciji Partizan - Crvene zvezda - Karadžić, koje su usledile tokom dana.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić izjavio je da su dešavanja na Vračaru čist kriminal, a generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić da je u pitanju unapred pripremljeni scenario i sprega FSS, Karadžića i Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC