• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kukumavčenje" bi moglo da sahrani Hrvate

Autor mondo.rs

Molba koju je premijer Hrvatske Zoran Milanović poslao Mišelu Platiniju u vezi kazne zbog kukastog krsta na meču sa Italijom možda je autogol

  Odluka o kazni Hrvatske, zbog iscrtanog kukastog krsta na travnjaku splitskog stadiona na meču protiv Italije, već je doneta i zaključana je u sefu Mišela Platinija gde će ostati do 23. jula, kada će o njoj raspravljati Disciplinska komisija, objavio je "Jutarnji list".

Strahuje se, međutim, da bi Disciplinska komisija mogla pooštriti već donetu odluku nakon što je premijer Zoran Milanović pisao Platiniju zamolivši ga da "bude milosrdan prema Hrvatskoj" koja je, kako je naveo, imala više partizana nego francuski Pokret otpora.

"To je loš potez vašeg premijera! U UEFA nisu oduševljeni tim pismom, doživeli su ga kao pritisak na Disciplinsku komisiju, pa i na samog predsednika Platinija", rekao je izvor hrvatskog lista iz Disciplinske komisije.

Neimenovani sagovornik je rekao i da se UEFA trudi da dokaže svetu da su njene komisje nezavisne, da Platini nije diktator koji ukazima donosi glavne odluke.

"Kako bi se osećale sudije hrvatskih sudova da advokat iz Austrije piše Milanoviću da urgira za njegovog klijenta. Loše, i verovatno bi bili još stroži", zaključio je sagovornik iz samog vrha evropske fudbalske asocijacije.

Utakmica Hrvatska - Italija u grupi H kvalifikacija za EURO 2016 odigrana je 12. juna na Poljudu i završena je bez pobednika - 1:1.

Na tribinama nije bilo publike jer su Hrvati imali kaznu zbog rasističkog ponašanja njihovih navijača na prethodnoj utakmici sa Norveškom.

Hrvati sa velikom zebnjom očekuju presudu UEFA, od čega će zavisiti da li će ići na Evropsko prvenstvo, uprkos tome što na tabeli grupe H vode sa 13 bodova, ispred Italije koja ima 11.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC