• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuka će pokazati čuku u Azerbejdžanu

Autor mondo.rs

Čukarički spreman za revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Niko ne razmišlja o beogradskih 1:0.

 Čukarički pred revanš sa Gabalom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Čukarički ima lepu šansu da u četvrtak produži svoju evropsku priču. Protiv azerbejdžanske Gabale ima prednost od 1:0 iz Beograda, ali svi u ekipi sa Banovog brda svesni su da se nikada nije isplatilo čuvanje rezultata.

"Gabala će se sa Karabagom boriti za titulu šampiona u Azerjbedžanu. Mi imamo povoljan rezultat, ali nećemo misliti na njega jer ne želimo da to utiče na nas. Ponašaćemo se kao da od tog meča sve zavisi. Mislim da oni mogu da budu samo agresivniji, ali da neće menjati stil igre. Ipak, moram da budem iskren i da kažem da ne razmišljamo mnogo o njima sada već o nama", rekao je šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević pred odlazak u Azerbejdžan, gde će u četvrtak od 18 časova (po srednjeevropskom vremenu) vojevati bitku za plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Samopouzdanje među "Brđanima" povećano je nakon odlične igre i ubedljive pobede nad Vojvodinom u Novom Sadu na startu nove prvenstvene sezone. Junak te utakmice bio je trosruki strelac Andrija Pavlović, koji pred meč sa Gabalom kaže da će učiniti sve da se i u Azerbejdžanu upiše u strelce.

"Mi smo ekipa koja u svaki meč ulazi maksimalno. Pritom ovaj rezultat nam ne daje za pravo da se opustimo. Naša snaga je kolektiv, kolektivna igra i ako tako budemo igrali u Azerbejdžanu možemo da se nadamo prolazu. Meni je mnogo drago zbog tri gola i učiniću sve da do gola dođem i na meču u četvrtak", naveo je Pavlović.

On je izrazio uverenje da može da je moguće "pobeći" Gabali ukoliko njihovim štoperima spuste visoke lopte. "Mi kao klub rastemo iz dana u dan i nema razloga da strahujemo od bilo koga bez obzira na budžet i ligu iz koje rival dolazi".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC