• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić - slobodnjak i "panenka" u mreži Sitija!

Autor mondo.rs

Srpski reprezentativac igrao je poluvreme, ali mu je i to bilo dovoljno da pokaže klasu u meču Roma – Mančester siti.

Ponajbolji klubovi Evrope pripremaju se za početak sezone u seriji revijalnih utakmica na Internacionalnom kupu u Melburnu, a poslednju u nizu obeležio je naš fudbaler Adem Ljajić.

Reprezentativac Srbije ušao je, zajedno sa još osmoricom saigrača, u igru na početku drugog poluvremena meča, pri rezultatu 1:1 i potom u 87. minutu zagresao mrežu majstorski, iz slobodnjaka, za 2:2, posle čega je pobednik odlučen penalima.



Nakon što Aleksandar Kolarov nije iskoristio svoj jedanaesterac na otvaranju druge serije, Ljajić je šutirao "bezobrazno" i prevario Džoa Harta, čuvenom "panenkom" čime je dao Romi prednost pred treću seriju. "Vučica" bi dobila "građane" da u poslednjoj, petoj seriji Sejdu Dumbija nije poželeo da uradi isto što i Ljajić, međutim...



Nit' je izveo "panenku" dovoljno dobro, nit' je Hart golman koji dva puta može da nasedne na istu "foru", tako da je Englez odbranio udarac napadaču Rome, a posle gola Džejmsa Horsfilda, Hart je u narednoj seriji zaustavio i pokušaj još jednog Sejdua, Keite – 2:2, 3:2 za Siti.

Tim Manuela Pelegrinija poveo je već u 3. minutu golom novajlije Rahima Sterlinga, ali je Miralem Pjanić brzo izjednačio, već u 8. minutu. Nakon što Rusi Garsija i Manuel Pelegrini gotovo u celosti promenili postave na poluvremenu (napravili su po devet izmena, a potom još po dve), engleski klub poveo je 1:2 golom Kelečija Ijenača u 51. minutu, ali je poslednju reč imao Ljajić.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC