• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bi svetskog šampiona

Autor mondo.rs

U slučaju da Kovačević ode sa "Marakane", crveno-beli bi na njegovom mestu rado videli Zdjelara, ali to je idealni scenario...

 Crvena zvezda želi Sašu Zdjelara Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Aleksandar Kovačević blizu je odlaska u inostranstvo i to u Tursku, a najbolja zamena za njega u ovom trenutku bio bi mladi reprezentativac Saša Zdjelar, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

"Razgovarao sam sa direktorom Olimpijakosa. Trebalo bi da 'prelome' u narednom periodu, čekamo njihovu odluku. Učinićemo sve da dovedemo igrača koji je neophodan u ostvarivanju klupskih ambicija", kaže Terzić za "Sport".

Član U-20 reprezentacije Srbije, koja je ovog leta na Novom Zelandu postala svetski šampion, prošle sezone je kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa nastupao za OFK Beograd, a sada pokušava da se nametne šefu stručnog štaba, Portugalcu Marku Silvi.

Ugovor sa pirejskim crveno-belima mu traje do leta 2018.

Što se tiče Kovačevića, od njega bi Zvezda trebalo da inkasira oko 330.000 evra, a subotički Spartak 160.000, na osnovu procenta od sledeće prodaje koji je dogovoren u sklopu transfera popularnog "Tenka" pre dve godine.

Crveno-beli se posle burne utakmice na Vračaru protiv OFK Beograda i sumnji u neregularnost pripremaju za novo gostovanje, u nedelju u Gornjem Milanovcu, a u sastavu ekipe će očigledno biti još promena do kraja prelaznog roka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC