• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Planić o "slučaju Vračar": Izmišljotine!

Autor mondo.rs

Štoper OFK Beograda demantuje navode medija o "ribanju" u svlačionici na poluvremenu duela sa Zvezdom.

 Planić o "slučaju Vračar": Izmišljotine! Izvor: MN PRESS

OFK Beograd i Crvena zvezda u nedelju su odigrali utakmicu koja je podigla na noge ne samo fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji.

Mnogi su izrazili otvorenu sumnju u regularnost meča, nakon preokreta crveno-belih sa 0:2 na 6:2, bilo je žestokog prepucavanja čelnika Zvezde i Partizana, a "Večernje novosti" u utorak uveče su objavile da je podnesak sa informacijama o utakmici prosleđen Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Portparol Tužilaštva Tatjana Sekulić posle je otkrila kako je taj podnesak podnela "jedna nevladina organizacija", a ne Fudbalski savez Srbije, ili neki od klubova.

Najviše interesovanja u "post festumu" ove utakmice pobudila je nezvanična informacija, po kojoj je u poluvremenu utakmice u svlačionicu OFK Beograda ušao po jednoj verziji generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić, a po drugoj "jedan od njegovih saradnika" i pokušao da zastraši i demotiviše plavo-bele, između ostalog pitanjem:

"Šta ste se rastrčali?!"

Toj osobi najžešće se, navodno, usprotivio štoper "romantičara" Bogdan Planić, koji dan kasnije u izjavi dnevnom listu "Sport" kategorički tvrdi da se ništa od toga nije dogodilo.

"Nije istina ništa što se minulih dana piše o meni i o timu. Sve su to velike budalaštine i izmišljotine. Izmišljeno je da nas je 'ribao' Terzin čovek. U svlačionicu nije ulazio niko osim trenera Vladimira Petrovića Pižona i njegovih saradnika".

Planić je u 54. minutu skrivio penal iz koga je Zvezda preokrenula na 2:3 i ujedno dobio drugi žuti karton, čime je OFK ostao sa igračem manje.

"Jedanaesterac je prelomio utakmicu, od tog momenta kao da nas nije bilo na terenu".

Defanzivac, koji je prošle jeseni branio boje Zvezde, pa se vratio na Karaburmu, demantovao je i da je otišao sa stadiona pre kraja utakmice.

"I to je, kao i sve ostalo - izmišljeno".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC