• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović u klinču sa medijima, neće o OFK - Zvezda

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde kaže da zbog istrage koja je u toku ne može da priča o prošlonedeljnom duelu na Vračaru. Ljut na novinare.

 Božović u klinču sa medijima, neće o OFK - Zvezda Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović konačno se oglasio o utakmici sa OFK Beogradom, koja je podigla veliku prašinu u javnosti zbog sumnje u njenu regularnost, ali ništa nije rekao. Osim što je kritikovao novinare.

Zvezda je pobedila taj meč preokretom od 0:2 do 6:2, što je svakako vredno komentara trenera pobedničkog tima. Posebno zato što je preokret usledio posle njegovog isključenja.

Božović se, međutim, nije oglasio neposredno po završetku utakmice, niti posle nekog od narednih treninga, već je poručio da će ubuduće pričati samo na zvaničnim konferencijama za medije.

Prva takva stigla je ovog petka, povodom utakmice 2. kola Superlige, protiv Metalca u Gornjem Milanovcu (nedelja, 19.00).

Umesto svog viđenja utakmice, Božović je osuo paljbu po novinarima.

"Kada sam došao, zamolio sam vas da budete korektni, a bilo je onih koji su pisali intervjue i moje izjave bez da su pričali sa mnom. Od kada sam došao, niste pisali ništa pozitivno. Ja nemam obavezu da pričam sa vama posle treninga, već samo na konferencijama. Čak ni tada, ali sam profesionalac pa ću pričati, bez obzira na to šta škrabate u raznim petparačkim novinama i što bez ikakve odgovornosti unapred proglašavate nekoga krivim", ljutit je bio Božović.

Na pitanje o prethodnoj utakmici nije želeo da priča konkretno.

"Pošto svi danas istražuju utakmicu OFK Beograd - Crvena zvezda, meni je u interesu istrage zabranjeno da pričam o njoj", poručio je Božović.

Od kada je letos došao u Zvezdu, Božović je sa crveno-belima eliminisan već na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, od kazahstanskog Kairata, a potom je usledila pomenuta utakmica sa "romantičarima" u 1. kolu Superlige.

Crnogorski trener, ipak, kaže da se ne kaje zbog povratka u klub za koji je nekada igrao.

"Ne kajem se, jer je Zvezda veliki klub. To što od 1992, kada je u Tokiju postala šampion sveta, pokušavaju da je unište, to je balkanski mentalitet po kojem se uništava sve što je uspešno. Ali, mora neko i da je brani...", istakao je Božović i nastavio:

"Pogledajte ko se javio posle utakmice sa OFK Beogradom. Sve bivši igrači koji su stekli slavu i pare preko Zvezde, a sada je kritikuju. Svaka čast komšijama, oni nemaju takve bivše igrače"
, kaže Božović.

Pogledajte konferenciju za novinare

Božović
Izvor: FK Crvena zvezda/YouTube



Trener crveno-belih je govorio i o predstojećem duelu sa Metalcem...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC