• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda oslabljena ide u Milanovac

Autor mondo.rs

Crveno-beli ponovo nekompletni...

 Crvena zvezda oslabljena ide u Milanovac Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U senci optužbi za nameštanje koje su usledile posle pobede nad OFK Beogradom, fudbaleri Crvene zvezde pripremali su se prethodnih dana za utakmicu drugog kola Superlige, protiv Metalca.

Taj meč igraće se u nedelju od 19 časova u Gornjem Milanovcu, a njegova najava obeležena je raspravom trenera Miodraga Božovića i novinara.

Stigao je iskusni strateg, ipak, da priča i o nedeljnom gostovanju, na koje crveno-beli idu kadrovski oslabljeni zbog povreda Matosa, Vijeire, Pavićevića i Ibanjeza, koji će možda i moći da zaigra.

"Utakmica sa Partizanom nije pokazatelj njihove objektivne snage. Bilo je to prvo kolo, velika vrućina... Biće to sasvim druga ekipa protiv nas i mislim da će nam biti teško. Mi se podižemo, šteta što je Vijeira povređen i sigurno će propustiti ovu utakmicu, a možda i sledeću", rekao je Božović.

Van tima će biti i prvi golman Predrag Rajković, koji je u Rusiji na žrebu kvalifikacionih grupa za Svetsko prvenstvo 2018, a njegova prva zamena Damir Kahriman je zbog probe u Bastiji propustio nekoliko treninga. Očekuje se da među stativama bude mladi Filip Manojlović, koji je za MONDO pričao o potencijalnom debiju u takmičarskim mečevima za Zvezdu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC