• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popović: Ništa od Ignjovskog

Autor mondo.rs

Predsednik Partizana fokusiran na dvomeč sa Steauom, demantuje napise o transferu povremenog reprezentativca Srbije.

Partizan je u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka poslovao "u plusu". Na stadion u Humskoj ulici stiglo je pet novih igrača, ne računajući momke iz Teleoptika.

Božinov, Oumaru, Fabrisio, Jevtović i Trujić svi su došli bez obeštećenja, dok je za Drinčića i Branka Ilića inkasirano nešto više od 400.000 evra (otišli još Volkov, Saša Marković i Lukač).

Da li je tu kraj transakcijama za ovu godinu, verovatno će zavisiti i od dometa ekipe u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali jasno je da će do kraja avgusta oko Partizana svakako biti mnogo spekulacija.

 Poslednji fudbaler koga su mediji doveli u vezu sa prvakom Srbije je Aleksandar Ignjovski, član Ajntrahta iz Frankfurta, koji je za "A" tim Srbije nastupio 11 puta. Ignjovski bi, iako ima još dve godine ugovora, mogao ubrzo da napusti Ajntraht, a navodno bi ga rado videli u svojim redovima i Partizan i Crvena zvezda...

"Mislim da nema ništa od toga i da su to dezinformacije", kratko je prokomentarisao predsednik crno-belih Zoran Popović.

Popović je u utorak pre podne krenuo sa ekipom u Bukurešt, na prvu utakmicu trećeg pretkola Lige šampiona protiv Steaue.

"
Ovo su za nas mevi sezone. Ako prođemo, obezbedićemo plasman u grupu jednog od UEFA takmičenja".

Kao što je poznato, eliminacijom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope automatski se prelazi u grupnu fazu Lige Evrope. Ako Partizan prethodno ispadne od Steaue, moraće mesto u Ligi Evrope da zasluži kroz poslednje pretkolo tog takmičenja, kao što je prošle godine uradio protiv Nefčija, ili 2013. protiv Tromsa...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC