• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole: Kokeza je zadužen za regularnost

Autor mondo.rs

Predsednik FSS Tomislav Karadžić na nove prozivke i optužbe iz Zvezde odgovara: "Savest mi je čista". Poruka Zvezdi: "Vaš čovek je zadužen za regularnost".

Preokret u drugih 45 minuta, posle vođstva "romantičara" od 2:0, za pojedine je bio sumnjiv. Pričalo se i o navnodnim pritiscima na igrače OFK Beograda u svlačionici u poluvremenu, što je predmet istrage organa Fudbalskog saveza Srbije.

Nakon napisa u medijima i izjava predstavnika FSS koji su izrazili sumnje u regularnost tog meča, Crvena zvezda, odnosno njen direktor Zvezdan Terzić sazvao je konferenciju za novinare na kojoj je optužio Partizan i Tomislava Karadžića za prljavu kampanju protiv kluba iz Ljutice Bogdana.

Predsednik FSS i Terzić su jedno vreme bili u korektnim odnosima, ali su se udaljili kada je Terzić počeo da optužuje Karadžića i traži njegovo smenjivanje. Potom se Terzić upasivio, povukao, čak je na sednici Skupštine FSS prošle godine izašao za govornicu i rekao: "Predsedniče, nema potrebe da se glasa o poverenju vama, niko to nije tražio".

Međutim, dogodile su se nove utakmice, nove ljutnje, pa je Terzić ponovo podigao glas protiv Karadžića. Ponovo je Zvezda perjanica kolone onih koji žele da vide leđa Karadžiću.

"Ja sam se juče vratio sa odmora, bio sam 17 dana i baš sam se lepo proveo...", bilo je prvo što je Karadžić danas rekao na molbu novinara da odgovori na optužbe koju je jedan od čelnika Zvezde ispalio u njegovom pravcu posle utakmice OFK Beograd - Crvena zvezda.

Potom je dodao: "Sve ovo što se dešava nam nije potrebno. I dalje nismo izašli iz klupskih problema. Opet se priča o regularnosti, kome se ne sviđa odmah saziva konferenciju za štampu. Danas je demokratija, svi mogu da kažu šta hoće. Meni je savest čista", odgovorio je predsednik FSS na izjave Terzića.

Karadžić je podsetio da je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza izabran da bude osoba zadužena za regularnost takmičenja u Superligi.

"Čovek iz Zvezde je zadužen za regularnost. Ako ni to javnosti nije dovoljno, džaba smo krečili onda", kaže prvi čovek srpskog fudbala.

On je dodao da je FSS dostavio Tužilaštvu dokumenta koja su dostavljena iz UEAF a koja se odnosi na sumnjive utakmice iz prošle sezone, kao i da je meč OFK Beograd . Crvena zvezda takođe u nadležnosti državnih organa, ali i organa FSS koji vode istragu.

"Imamo već neke podatke i saznanja... Videćemo da li će biti kazni za fudbalska nedela, ako se dokaže da ih je bilo", rekao je Karadžić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC