• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin odgovor Vukadinoviću

Autor mondo.rs

Crveno-beli razočarani izjavama predsednika Metalca, Dragoljuba Vukadinovića.

 FK Crvena zvezda odgovor Dragoljubu Vukadinoviću Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Incident koji se dogodio u Gornjem Milanovcu posle utakmice Metalac - Crvena zvezda podigao je veliku prašinu u javnosti.

Zvanično najboljem mladom golmanu sveta, Predragu Rajkoviću, nije bio dozvoljen ulaz u svlačionicu u kojoj su mu bili saigrači, kojima je kapiten, pod izgovorom da ga "redar nije prepoznao".

Tim rečima pokušao je predsednik Metalca, Dragoljub Vukadinović, da opravda gužvu nastalu ispred svlačionice u kojoj su bili gostujući fudbaleri.

"Izgleda da je gospodin Vukadinović želeo da ponizi Crvenu zvezdu i Predraga Rajkovića, a u stvari je samo govorio o sebi", poručio je portparol crveno-belih, Marko Nikolovski u razgovoru za MONDO i nastavio:


"Gospodine Vukadinoviću, Predrag Rajković je u svojoj dosadašnjoj karijeri dao mnogo više srpskom fudbalu nego vi za života. I nije naodmet da naučite kako izgleda. Kao što nije naodmet i da svojoj ekipi naredite istu dozu borbenosti, želje i htenja bez obzira ko im je rival, kako ne bismo ubuduće gledali vaše momke u dva različita izdanja u prva dva kola. Jednom, bez želje, borbenosti, faulova i kartona, a već u sledećem kolu sa svim tim", aludirao je Nikolovski na ubedljiv poraz Metalca od Partizana (0:4) u prvom kolu i zatim remi sa Crvenom zvezdom (0:0) u drugom.

Iz Zvezde, takođe, poručuju da je Rajković hteo među kolege isključivo iz sportskih razloga.

"Namera njegovog ulaska u restriktivni prostor bila je da pruži podršku svojim saigračima, kao i da čestita domaćinu na osvojenom bodu. Pretpostavljali smo da će ga prvotimci Metalca prepoznati".

Vukadinović je u izjavi za "Alo", pored objašnjavanja incidenta, još jednom istakao da je navijač Partizana,u kojem je bio istaknuti član Upravnog odbora. To nije promaklo crveno-belima.

"Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti 'neprepoznavanje' Rajkovića", zaključio je Nikolovski i dodao:

"Vidimo se na stadionu Rajko Mitić, gde ćemo vas sve prepoznati".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC