• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP RS: Finalni mečevi 19. i 26. avgusta

Autor mondo.ba

Dvomeč finala Kupa Republike Srpske za sezonu 2014/15. igraće se 19, odnosno 26. avgusta. Prvi susret planiran je za 17 časova u Prijedoru, dok je revanš u istom terminu sedam dana kasnije u Krupi na Vrbasu.

 KUP RS: Finalni mečevi 19. i 26. avgusta Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Finalni mečevi Kupa Republike Srpske za sezonu 2014/15. konačno će biti odigrani 19, odnosno 26. avgusta, odredio je Komesar za takmičenje Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Oljača.

Iako je nova sezona u Prvoj ligi Republike Srpske na pragu (utakmice prvog kola igraju se ovog vikenda), zbog skandala oko namještanja utakmica u finišu prethodnog prvenstva, odgođeni su prošlosezonski mečevi finala Kupa RS, koji je trebalo da budu odigrani u junu.

Domaćin u prvom meču biće fudbaleri Rudar Prijedora. Ovaj meč biće odigran na Gradskom stadionu 19. avgusta od 17 časova, dok je revanš zakazan sedam dana kasnije, u istom terminu, na stadionu u Krupi na Vrbasu.

Prošle godine pehar u najmasovnijem takmičenju Srpske podigli su fudbaleri bijeljinskog Radnika, koji su u polufinalu eliminisani od Prijedorčana, kojima će ovo finale biti četvrto u istoriji."Rudari" nikada nisu osvojili trofej, a prvu priliku za to imaće i fudbaleri Krupe.

Najtrofejnija ekipa u Republici Srpskoj u Kupu Srpske je banjalučki Borac sa pet trofeja, Radnik i Kozara iz Gradiške tri puta su se radovali, Slavija iz Istočnog Sarajeva, trebinjski Leotar, Jedinstvo iz Brčkog i ugljevički Rudar po dva puta, dok jedan pehar u svojim vitrinama imaju Modriča Maksima i Sloga iz Trna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC