• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oprez u Zvezdi: Čuki prija "Rajko Mitić"

Autor mondo.rs

Trener Zvezde Miodrag Božović i vezista Marko Grujić upozoravaju na kvalitet predstojećeg rivala, bez obzira na pad forme.

 Crvena zvezda pred Čukarički Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Za razliku od nekoliko prethodnih, konferencija za medije Miodraga Božovića ovog utorka protekla je bez svađalačkih tonova.

Trener crveno-belih nije iznosio zamerke medijima, već je govorio isključivo o utakmici sa Čukaričkim u 5. kolu Superlige (sreda u 19 časova).

"Za protivnika imamo jedan od najboljih timova u ligi. Neće biti lako, ali nadam se pobedi", rekao je Božović i upozorio:

"Čukarički u poslednje vreme igra dobro na 'Marakani'. Osvojili su Kup ovde, igrali nerešeno sa Zvezdom. To je ekipa koja zna šta hoće i smatram da je nezasluženo ispala od Gabale u Evropi".

Na trenerove reči nadovezao se mladi vezista Marko Grujić: "Forma im nije baš u redu, ali su jedna od četiri najbolje ekipe u ligi".

Božović je istakao i način na koji bi gosti mogli da igraju.

"Opasni su iz kontranapada. Kao i svima, lakše je braniti se pa napasti iz kontre".

Istakao je i pojedince.

"Pavlović je dao četiri gola, Matić je jedan od najboljih veznih igrača u ligi, ali ako mislimo da napravimo nešto u ovom prvenstvu, da pobeđujemo, moramo da gledamo sami sebe i ispravljamo naše greške. Nećemo da im se prilagođavamo, pokušaćemo da forsiramo našu igru", konstatovao je Božović.

Ove sezone, najviše se greši u odbrani.

"Nismo zadovoljni igrom u odbrani, ali nije problem samo u defanzivnim igračima već u celom timu, jer bi trebalo svi zajedno da napadaju i da se brane".

Trener Crvene zvezde rekao je da za meč sa Čukaričkim neće moći da računa na Bruna Matosa, dok je nastup Zorana Rendulića još neizvesan.

"Kada treba više napadati Jović i Vijeira mogu dobro da sarađuju. Problem je što ako Jovića stavite po strani, ne može funkcionalno da izdrži. Mnogo se trči. Oni mogu da igraju u 4-4-2 zajedno. Pravo da vam kažem razmišljao sam da Vijeiru stavimo na bok, ali ni on nije fizički spreman, vuče povredu još od OFK Beograda. Nažalost, ni Matos nije spreman, i mislim da brzo neće biti. Takođe, i Rendulić ima otok na nozi. Nisam siguran".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC