• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Djukiću, da se skinem go!?

Mateja Kežman kaže da je žrtva nepravde i najavljuje konferenciju za novinare na kojoj će predočiti dokaze zašto ga nema u reprezentaciji.

 Kežman: Djukiću, da se skinem go!?  Izvor: MONDO

Golgeter Fenerbahčea Mateja Kežman tvrdi da selektor Srbije Miroslavu Djukić nema opravdanje za njegovo izostavljanje iz reprezentacije i kaže da ne zna šta još on, ali i Marko Pantelić ili Aleksandar Luković treba da urade kako bi zaslužili poziv u nacionalni tim.

"Djukić sramnim izjavama pokušava da opravda izostavljanje iz tima nekoliko fudbalera koji igraju u sjajnoj formi, u jakim evropskim ekipama. Ne mislim samo na sebe, već i na Marka Pantelića, Aleksandra Lukovića i još neke. Poručuje nam da se okrenemo igri, da se dokazujemo na terenu, a ne u štampi. Pa, šta treba da uradimo? Možda bi nas primetio ako bismo se skinuli goli i šetali terenom, kad mu već nisu dovoljni golovi koje postižemo", rekao je Kežman "Kuriru".

Djukić je nedavno poručio pojedinim kandidatima za državni tim da uzalud pokušavaju da mu se nametnu izjavama, jer su jedini kriterijumi za poziv u nacionalni tim partije na terenu.

"Mateja Kežman ne mora da igra za reprezentaciju Srbije i verovatno nikada neće više igrati, zbog volje nekih ljudi. Ipak, ne mogu da ćutim dok postajem žrtva očigledne nepravde. Želim otvoreno da kažem šta mislim o Djukićevim izjavama i ne bojim se njegove reakcije. Djukić ne zavisi od Kežmana, ali sreća je da ni Kežman ne zavisi od njega. Najviše žalim što mi se neće ispuniti najveća želja, da kao Srbin predvodim moju reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Pekingu", rekao je Kežman i najavio da će uskoro sazvati konferenciju za novinare na kojoj će ponuditi dokaze koji će javnosti da objasne zašto ga nema na spisku igrača za nacionalni tim.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC