• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plzenj nije uzdrman: "Spremni smo za Vošu"

Autor mondo.rs

Novi trener češkog prvaka širi optimizam pred meč protiv Vojvodine.


Viktorija Plzenj sprovela je u nedelju šok terapiju, smenivši trenera Miroslava Kubeka i pruživši šansu Karelu Krejčiju, pomoćniku selektora češke reprezentacije Pavela Vrbe.

Uzrok takve odluke lako je uočljiv. Pored toga što je eliminisan od Makabija, Plzenj je posrtao i na startu nove sezone domaćeg prvenstva, pa je posle dva vezana remija (Slovačko 2:2, Teplice 2:2) rastanak sa Kubekom bio i očekivan.

Njegov naslednik neće imati mnogo vremena. Vojvodina kreće za Češku u sredu ujutro, a prva utakmica dvomeča baraža za Ligu Evrope biće odigrana u četvrtak.

"Moram da priznam da me je iznenadio poziv Plzenja. U subotu su me iz kluba pozvali u posetu i tokom popodneva mi ponudili posao. Brzo smo se dogovorili i veoma sam srećan. Ovu šansu doživljavam kao prepoznavanje kvaliteta svog rada", rekao je novi trener Viktorije.

I on je svestan vremenskog cajtnota.

"Stručni štab Viktorije dobro je proučio izgubljeni revanš protiv Makabija, kao i druge utakmice. Uočili smo problem u realizaciji, ali mislim da, bez obzira na to, ekipa ima ogroman kvalitetn. Verujem da je Viktorija jako brzo može da ponovo zaigra napadački fudbal, kojim će zabaviti publiku", uverava Krejči.

"Moj prethodnik Kubek radio je odličan posao, ali u fudbalu uvek postoje usponi i padovi", osvrnuo se na rad kolege, pre nego što je izneo ocenu stanja ekipe.

"Tim je jako dobro pripremljen i sada ćemo krenuti u konkretan rad. Najveći akcenat stavićemo na psihološku pripremu za utakmicu", poruka je iz Plzenja.

Stanje u ekipi Vojvodine, trener Zlatomir Zagorčić otkriće u utorak, na konferenciji za novinare. Za sada mu zadaju glavobolju povreda Nina Pekarića, kao i problemi Mirka Ivanića i Danila Sekulića koji su se pojavili u večeri pobede nad Partizanom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC