• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamićevo "Ne" teško 5 miliona

Autor mondo.rs

Direktor Seltika doputovao je u Zagreb po mladog štopera Dinama i doneo sa sobom milione evra, bonuse, procente. Međutim...

"Tajna je u tome da dovoljno puta možete reći 'Ne'", nekoliko je puta prepričao prvi čovek Dinama Zdravko Mamić svoje osnovno načelo transfer politike.

Naravno, da bi klub mogao da odbije ponudu - morao bi i ima finansijsku snagu da odrično odgovori. Šampion Hrvatske nekoliko je puta pokazao tu snagu prethodnih godina, a pokazao je i ove nedelje.

U danu kada je razjašnjeno da će od transfera Matea Kovačića iz Intera u Real "modri" zaraditi više od dva miliona evra, u Maksimir je stigla još jedna ponuda:

Delegacija Seltika boravila je u glavnom gradu Hrvatske, kako bi za pet miliona evra odmah mogla da kupi štopera Jozu Šimunovića, novo čudo Dinama.

Nudili su gosti iz Glazgova i bonuse za nastupe i veliki procenat od sledećeg transera, ali je Mamić izvršnom direktoru Seltika Piteru Lavelu nekoliko puta ponovio: "Ne".

Jutarnji list piše da bi konačna ponuda mogla da premaši cifru od deset miliona evra.

Šimunović je rođen 4. avgusta 1994. i prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Hrvatske. Visok je 190 centimetara.

Potrebno je istaći da defanzivna igra Dinama nije zasnovana na talentovanom štoperu i da njegov odlazak ne bi nosio tragične posledice po igru Zagrepčana.

Zadnju liniju ekipe Zorana Mamića čine i Gordon Šildenfeld, Argentinac Sigali, Taravel i takođe perspektivni Filip Benković.

Ipak, Seltik je odbijen.

"Ako onaj partner sa druge strane zna da ćete vi pristati na drugu, treću, četvrtu ponudu, jer ste gladni, onda oni unapred znaju i da mogu jeftino kupiti", objasnio je Mamić na jednom gostovanju u Srbiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC