• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović u Milanu: Dobro je počelo

Autor mondo.rs

Srpski trener uspešno je debitovao u prvoj takmičarskoj utakmici na klupi slavnih "roso-nera".

Duel na San Siru, između Milana i Peruđe u 3. kolu Kupa Italije, bio je pod velikom pažnjom sportske javnosti na Apeninima. Ne zbog rivaliteta ili snage dva tima, već zato što je Siniša Mihajlović debitovao na klupi slavnog kluba iz "grada mode".

Posle sjajne sezone sa Sampdorijom, Mihajlović je izbio u centar pažnje pa je najava njegovog odlaska iz Đenove praćena svakodnevno.

MILAN: Lopez - De Šiljo, Eli, Romanjoli, Antoneli - Bonaventura (76. Poli), De Jong, Bertolači, Honda (69. Menez) - Baka, Adriano (80. Ćerći).

Bivši selektor Srbije odlučio je da pređe u Milan, a prvu takmičarsku utakmicu imao je ovog ponedeljka. I ona je prošla odlično po njega i njegov tim.

"Roso-neri" su sigurnom igrom savladali drugoligaša iz Peruđe, golovima Keisukea Honde u 10. i Luiza Adrijana u 29. minutu. Čitav posao odradili su već u prvih pola sata utakmice, a u drugom poluvremenu dodatno im je pomoglo isključenje gostujućeg veziste Lanzafame, zbog drugog žutog kartona.

Dok su bili u igri, starosedelac Honda i novajlija iz Šahtjora, Adrijano, sjajno su sarađivali. Prvo je Brazilac propustio loptu Japancu i omogućio mu da postigne pogodak:

Honda gol
Izvor: YouTube


A zatim mu se ovaj revanširao dodavanjem koje je prethodilo drugom golu:

Milan 2:0
Izvor: YouTube

Milan će u narednoj rundi igrati protiv još jednog drugoligaša, Krotonea, ali od vikenda kreću mnogo važnije obaveze, pošto počinje Serija A. U prvom kolu ekipa Siniše Mihajlovića igraće u nedelju protiv Fiorentine u gostima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC