• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubiša Ranković: Partizane, možeš!

Autor mondo.rs

Bivši fudbaler i tehniko crno-belih, a sada sekretar stručnog štaba Dinama iz Minska Ljubiša Ranković smatra da Partizan ima kvalitet da nadmaši BATE Borisov i plasira se u grupnu fazu Lige šampiona.

  Ljubiša Ranković: Partizane, možeš! Izvor: MN PRESS
Izvor: MONDO

Od izveštača MONDA iz Belorusije

Ljubiša Ranković je otišao iz Partizana zajedno sa Vukom Rašovićem u Dinamo iz Minska, ali im je srce ostalo crno-belo.

"Uvek, kad god možemo, gledamo Partizan preko interneta, čitamo sve, pratimo", rekao je Ljuba Ranković novinarima na stadionu na kojem Dinamo iz Minska privremeno igra prvenstvene utakmice, jer se velelepno zdanje tog kluba renovira.

Umorni posle dugog puta (najpre čekanju na beogradskom aerodromu, a potom i dodatno maltretiranje na aerodromu u Minsku), fudbaleri Partizana su oko 20 časova izašli na privremeni stadion Dinama, a u ulozi domaćina bio je Ljuba Ranković.

"Sigurno je da je pred obe ekipe važna utakmica. BATE je dobra, takmičarska ekipa, koja nekoliko godina unazad igra Ligu šampiona. Najvažnije je da Partizan izdrži prvo poluvreme i moja preporuka je da igra na rezultat", ocenio je Ranković.

Dinamo iz Minska je nedavno u derbiju beloruskog prvenstva pobedio BATE 1:0, a posle remija BATE-a sa Gomeljom (0:0), prednost ekipe iz Borisova nad najvećim klubom u Belorusiji sada je tri boda. Rašović i Ranković su pružili crno-belima sve neophodne informacije, a na igračima Partizana je da u utorak uveče na "Borisov areni" dogovor prebace na teren.

U Dinamu iz Minska igra i Partizanovo dete Nenad Adamović, koji je "vezao" dva spektakularna gola u poslednje vreme (najpre u stilu Pelea - predriblao je celu odbranu, a onda dalekometni gol).

Izvor: MONDO







Da li bi Partizan mogao da iskoristi boravak u Belorusiji da angažuje Adamovića?

"Sigurno je da on ima kvalitet. Kada sam ja bio u Partizanu bio je na korak od povratka u klub, ali je dobio poziv Dinama iz Minska (Adamović je tada bio u Hajduku iz Kule, prim. aut.). Ne znam dokle ima ugovor i kakvi su mu planovi, ali kvalitet ima", kaže Ranković, koji je još jednom poželeo crno-belima uspeh u dvomeču sa BATE Borisov.

"Gledam Partizan, dobro gura u Evropi. Znam vrlo dobro kako je teško 'namestiti glavu' za prvenstvo posle evropskih utakmica i otud i kiksevi u prvenstvu. Ipak, domaće takmičenje je dugo, a ovo su dve najvažnije utakmice u sezoni", kaže Ljubiša Ranković.

Dok je Ranković razgovarao sa novinarima njemu se sa leđa prikrala direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović i poklonila mu poljubac u obraz.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC