• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mateo Kovačić: Ostavljam Dekija Stankovića...

Autor mondo.rs

...ali čeka me Luka Modrić", rekao je novi fudbaler Reala, kojem je naš legendarni fudbaler očigledno bio važan oslonac u vremenu dok je igrao za Inter.

Iz Intera u Real!

Možda iznenađujuće za mnoge, ali – pisali smo o tome – veoma razuman potez sve tri strane, i Intera koji je pod prismotrom UEFA zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja, i kupca Real Madrida i samog fudbalera.

Hrvatski reprezentativac i novi igrač Real Madrida Mateo Kovačić oprostio se danas od navijača Intera i istakao da je tužan što napušta italijanski klub, ali da je "kraljevski klub" sjajna prilika.

"Moram da se zahvalim navijačima, klubu, saigračima koji su mi mnogo pomogli. Sada ne znam šta da kažem... S jedne strane sam tužan, a sa druge srećan jer je Real Madrid sjajna prilika. Bilo je teških dana, ali Inter ću uvek nositi u srcu", rekao je Kovačić, prenose italijanski mediji.

Kovačić će sa Realom potpisti šestogodišnji ugovor, saopštio je ranije danas španski klub. Zvanično predstavljanje hrvatskog fudbalera će biti održano u sredu.

Prema pisanju medija, Real će Interu platiti 35 miliona evra obeštećenja za taj transfer, čime će Kovačić postati najskuplji hrvatski fudbaler u istoriji.

"Srećan sam što prelazim u Real. Istina je da ostavljam Dejana Stankovića, ali Luka Modrić me čeka. Nadam se na ćemo napraviti velike stvari zajedno... Voleo bih da Inter ima sjajnu sezonu. Poljubac svima, sve vas volim", rekao je Kovačić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC