• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković: Nadam se SVEMU boljem u Beogradu!

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković žali za propuštenim šansama crno-belih. "Sudija je olako dodelio drugi žuti karton Jevtoviću".

"Ja uvek verujem", odgovorio je trener Partizana Zoran Milinković odmah posle utakmice protv beloruskog šampiona BATE Borisova, ne želeći da prognozira ukupan ishod dvomeča za plasman u Ligu šampiona.

Ipak, istakao je da se "nada da će u revanšu SVE biti bolje za Partizan" i ocenio da je sudija Kreg Tomson suviše lako dao drugi žuti karton Marku Jevtoviću, ocenjujućui da je to umnogome uticalo na ishod prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona.

"Sve što smo videli od BATE-a bila su dva dobra bočna napada. U prvom poluvremenu bili smo u apsolutnom egalu, čak rekao bih i da smo bili bolji od domaćina. Posle nešto nesigurnijeg početka, ušli smo u dobar ritam. Ali, na kraju prvog poluvremena sudija iz Škotske dao je drugi žuti karton Jevtoviću, po meni, suviše lako. Mi sa klupe nismo imali takav utisak kao sudija. Faul je bio nesporno, ali olako je pokazan drugi žuti", jadao se Milinković.

Pohvalio je igrače za mušku borbu u drugom poluvremenu sa igračem manje u polju.

"U drugom poluvremenu, momci su ginuli na terenu. Pokušali su da sa mnogo angažmana nadoknade taj hendikep. Svi su bili na visini zadatka. Dobro su parirali BATE-u, koji se muči da nam napravi nešto iz igre. Nažalost, uspeo je posle prekida. Golu BATE-a prethodila je kolosalna šansa Živkovića... nadam se da će sve bolje za Partizan u revanšu", rekao je Milinković.

Upitan kako prognozira šanse Partizana za revanš, Milinković je odgovorio:

"Da se utakmica završila, Partizan bi morao da da jedan, dva gola. Ne mogu da prognoziram, biće to još jedan težak meč. Igramo kod kuće, pred punim stadionom, mislim da će se i ambijent i sve na terenu razlikovati od ovog večeras".

Na pitanje da li je BATE jači od Steaue, Milinković je odgovorio: "Obe ekipe imaju kvalitet za grupnu fazu Lige šampiona".



Beloruski novinar je naredno pitanje formulisao ovako: "Da li se može reći da je Partizan imao sreće jer je primio samo jedan gol?"

Odgovor Milinkovića: "Možda je BATE srećan što nije primio jedan ili dva gola".

Trener BATE Borisova Aleksandar Jermakovič smatra da je rezultat od 1:0 sasvim dobar za njegov tim.

Odgovarajući na pitanje da li je 1:0 dovoljno ili ne za revanš, odgovorio je: "Tako je - kako je. Igrali smo sa igračem više, možda smo mogli i više, ali šta je-tu je".

Ocenio je i da su opasne prilike koje je Partizan imao nastale kao "plod grešaka igrača BATE-a na sredini terena".

"Te greške moramo da svedemo na minimum. Lopte ne smemo da gubimo tako", rekao je trener beloruskog šampiona, a šanse za revanš procenio je ovako:

"Šanse su i dalje podjednake".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC